nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi uporniškega Henrika pošteno nasrkala ekipa

10. 11. 2017; 07.30
Avtor: V. M.
Četrtkov izziv je bil tokrat še posebej naporen in kot se za temo tega tedna spodobi, vojaško obarvan. Da pa so ustvarjalci šova z izzivom pretiravali, je nemudoma ugotovil Henrik, ki je nonšalantno sklenil, da v njem ne bo sodeloval. Zmago je slavila modra ekipa.

Ta teden je šov The Biggest Loser Slovenija obarvan vojaško, zato je takšen tudi izziv. foto: PLANET TV

Trenerja sta tekmovalce šova The biggest loser Slovenija popeljala na vojaški poligon, ki je že na pogled razkrival, da bo od ekipe modrih in rdečih terjal veliko napora in ja, tudi morebitnih poškodb. Da se slednjemu ni modro izpostavljati, je nemudoma sklenil Henrik in svojo odločitev tudi suvereno predstavil zbrani družbi.

foto: PLANET TV

"Jaz se ne upam spustiti po vrvi navzdol, ker verjamem, da si bom zlomil nogo in padel. Če ne bi bilo vrvi, potem bi še šel, tako pa ne. Znam oceniti svoje sposobnosti. Svoje zdravje cenim bolj kot današnjo nagrado," je odločno pojasnil, v nasprotno odločitev pa ga ni prepričalo niti Špelino sporočilo, da bo v primeru njegove zavrnitve kazen prejela njegova ekipa, ki bo morala izziv opraviti dvakrat.

Henrik je že večkrat dokazal, da ne premore timskega duha, tuje mu je tudi sočutje in občutek pripadnosti. Medtem, ko je denimo Robi za dobrobit ekipe ogrozil celo svoje zdravje, Henrika vodi svobodomiselnost in zavračanje avtoritete.

A morda je imel svetlolasi odvetnik tokrat prav in si je z uporom resnično prihranil poškodbe. Maja je na izzivu namreč padla pri spustu po vrvi in si zvila gleženj, Kristjan si je poškodoval koleno, Robi pa je dobil poškodbe noge in reber. A ker se je Robi na poligon podal največkrat, si je za vso požrtvovalnost prislužil obisk družine.

Kristjan si je poškodoval koleno. foto: PLANET TV

Kakšno pa je vaše mnenje? Bi se morali izzivu upreti vsi tekmovalci ali je prav, da vsak zase zagovarja svoje stališče in poskrbi za svoje lastno zdravje. Je konec koncev pametno za voljo šova in požrtvovalnosti tvegati celo morebitne resne poškodbe?

prejšnji članek
Slavni igralec končno postal očka!
Svet slavnih
Slavni igralec končno postal očka!
naslednji članek
To je pravi razlog za Damjanov odhod s kmetije
Svet slavnih
To je pravi razlog za Damjanov odhod s kmetije