pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po nesreči zalotila tekmovalce brez mask

1. 12. 2017; 08.30
Avtor: V. M.
indira2

Indira je razočarana nad moškim delom ekipe. foto: Planet TV

Dekleta v modri ekipi so prizadeta. Indira je namreč po nesreči zalotila moški del ekipe pri obrekovanju in kovanju načrtov. Besede, ki jih je slišala, so porušile vse, kar je zgradila ekipa v dolgih tednih zavezništva.

Šov The Biggest Loser Slovenija se je prevesil čez polovico. Nadzorovano vedenje in prijazni obrazi se počasi kažejo v pravi podobi. Večtedenska izolacija terja svoj davek, življenje pod isto streho pa tudi izvablja situacije, na katere se tekmovalci različno odzivajo. Povsem normalno, kajpada. A kar je najpomembneje, nekateri tekmovalci se jasno zavedajo svojih ciljev, kjer pa prijateljstvo počasi izgublja veljavo.

In tako se je zgodilo. Moški del modre ekipe je z mislimi pri zmagi, medtem ko so se dekleta še vedno oklepala ekipnega duha. To je bil tudi razlog, da je se je Indira tako silno razburila, ko je po nesreči slišala obrekovanje modrih fantov. Spoznala je namreč, da dekletih nimajo prav nič dobrega mnenja ter da načrtujejo, kako bi se jih znebili.

Nejasnosti je poskušala razčistiti voditeljica Špela, a se sestanek žal ni razvil po pričakovanjih. Moški so namreč očitke zavračali in se poskušali izmakniti neprijetnim vprašanjem. Indira je poudarila, da želijo pred kamero ohraniti dober vtis in da je resnica tedaj, ko luči ugasnejo, povsem drugačna.

Tako ali drugače, prav kmalu bodo ekipe razklenile vezi in napočil bo čas, ko se bodo morali boriti vsak zase. Z maskami ali brez.

Na skušnjavi je Boštjana zmotila Sabinina vnema za zmago. Slednje ji iz principa ni želel prepustiti ...

Na skušnjavi je Boštjana zmotila Sabinina vnema za zmago. Slednje ji iz principa ni želel prepustiti ... foto: Planet TV

prejšnji članek
Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega življenja!'
Resničnostni šovi
Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega življenja!'
naslednji članek
Marjetka Vovk prejela simpatično darilo
Svet slavnih
Marjetka Vovk prejela simpatično darilo