zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Danica Brnot nič več razočarana …

4. 1. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
danica2

Danica Brnot ob vstopu v šov The Biggest Loser Slovenija. foto: Planet tv

Se spomnite Danice Brnot? Od žarometov šova The Biggest Loser Slovenija se je poslovila po prvem tednu, sedaj pa tekmovalce spremlja prek malih zaslonov.

Danica Brnot je v šov The Biggest Loser Slovenija zakorakala odločena, da korenito spremeni svoje življenje. Pri slednjem naj bi ji pomagale prav kamere in občinstvo, saj bi jo to še dodatno motiviralo pri uresničevanju zastavljenih ciljev. Žal so se sanje 32- letne Danice prehitro razblinile, šov je namreč morala zapustiti že po prvem tednu.

Danica Brnot je v prvem tednu izgibila pet kilogramov. foto: Planet TV

Potem, ko se je lažja za pet kilogramov vrnila v svoje domače okolje, je nekaj časa z grenkobo spremljala dogajanje v slavni hiši. ''Moram priznati, da je bilo od začetka kar težko spremljati šov, ker sem gledala, kaj vse sem zamudila, pa ker tudi jaz nisem izgubljala toliko kilogramov … No, ko pa sem videla, da je v šov prišla Majda, sem se pa nehala obremenjevati, saj sem uvidela, da jaz še ene priložnosti ne bom dobila,'' nam je svoje občutke razkrila Danica.

Pa danes? Kakšno je njeno življenje? Danica zadržano pove, da se ji življenje zaradi samega šova ni preveč spremenilo. ''Sem in tja me kdo prepozna. Drugače pa nadaljujem bitko z izgubo kilogramov, čeprav mi gre počasneje, kot bi si želela. Je pa težko, saj so skušnjave na vsakem vogalu,'' iskreno pove in za konec še vzpodbudno doda, da prav vsakemu izmed tekmovalcev privošči uspeh. ''Tisti, ki bo najbolj priden, bo pa slavil zmago.''

Danica se ne preda, z izgubo kilogramov nadaljuje tudi doma ... foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Znana igralka šokirala: 'Novo leto, nova jaz!'
Svet slavnih
Znana igralka šokirala: 'Novo leto, nova jaz!'
naslednji članek
Vid Valič odhaja
Svet slavnih
Vid Valič odhaja