klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mojčina uvrstitev razjezila javnost

5. 1. 2018; 06.00
Avtor: V. M.
mojca pred finalom

Gledalci menijo, da si ni zaslužila tako dolgo ostati v šovu. foto: PLANET TV

Čeprav se je Mojca sprva s svojo vedro naravo in navihanim smehom prikupila gledalcem, je v zadnjih tednih vse bolj jasno, da je publiko pred domačimi zasloni močno razočarala.

Mojca je imela smolo. On padcu je obnovila staro poškodbo. foto: PLANET TV

Komentarji na spletu so precej ostri, mnogi so si edini, da Mojca ni izkoristila priložnosti in da je v končni cilj vložila najmanj truda. Gledalce jezi zlasti dejstvo, da je kljub temu ostala v šovu do konca, četudi bi si njeno mesto veliko bolj zaslužili tisti, ki so predano trenirali in skrbeli za zdravo prehrano.

''Mojco definitivno vidim kot nekoga, ki je še zelo daleč od svojega cilja,'' je potrta trenerka Nataša, ki je večkrat izrazila, da tekmovalka udeležbe v šovu ni vzela resno. Nataša je sicer v zadnjih tednih želela doseči, da bi Mojca končno pričela s trdim delom, za kar se je osebno zavzela in jo priganjala do roba zmožnosti. A če je za hip kazalo, da bo trenerki uspelo uresničiti cilj, je po Mojčini ponovni poškodbi jasno, da se slednje ne bo zgodilo. Mojca, ki jo, kot je poudarila Špela, povsod spremljajo bergle in stol, je namreč v jacuzziju ponovno utrpela poškodbo pete. Kot pravi, so bolečine tako hude, da ne želi več trenirati in razmišlja samo še o vrnitvi v domače okolje.

"Verjetno imam zvit gleženj. Zdaj je pa zares lahko sto Nataš, jaz definitivno ne bom trenirala, pa tudi če bombe padajo. Ko bo tehtanje, bo, kar bo. Kaj naj zdaj, se ubijem zaradi tega? Tega ne bom storila,'' je odločena Mojca, ki se ne obremenjuje več s tem, kaj si bodo drugi mislili o njej.

Ali se bo Mojci uresničila želja in bo šla domov ali pa se bo uvrstila v finale, pa bomo izvedeli že zelo kmalu.

foto: PLANET TV

prejšnji članek
Kraljeva družina presenetila z novico o še eni nosečnosti
Svet slavnih
Kraljeva družina presenetila z novico o še eni nosečnosti
naslednji članek
Odločitev POP TV: Gledalci so jezni
Resničnostni šovi
Odločitev POP TV: Gledalci so jezni