stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kraljeva družina presenetila z novico o še eni nosečnosti

5. 1. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
zara philipps, princ harry

Zara in princ Harry. foto: Profimedia

Očitno bo v letu 2018 na britanskem dvoru zelo veselo.

Pred britansko kraljevo družino je leto polno veselih trenutkov. Po oznanitvi tretje nosečnosti vojvodinje Kate in zaroki princa Harryja in Meghan Markle je britanski dvor zopet presenetil. Uradno so naznanili še eno nosečnost, ki pa je ni nihče pričakoval. 

Zopet je noseča sestrična princa Williama in princa Harryja, Zara Phillips. Zara je hči princese Anne, sestre princa Charlesa, in je tako vnukinja kraljice Elizabete. Gre za že njeno tretjo nosečnost, z možem Mikom Tindallom imata že 3-letno hči Mio pred dobrim letom pa je drugega otroka na žalost izgubila še pred porodom. 

Družina je božične praznike preživela v Avstraliji. Pod Zarino ohlapno majico pa je viden nosečniški trebušček. foto: Profimedia

"Lahko potrdim, da Zara pričakuje svojega drugega otroka. Kraljica in člani kraljeve družine so zelo zadovoljni z novico," je povedal predstavnik Buckinghamske palače za stike z javnostmi.

Znano je, da se Zara s svojima bratrancema odlično razume, rada pa jo ima tudi britanska javnost. Svetlolaska se je namreč dolgo profesionalno ukvarjala z jahanjem. Zaradi tega pa je leta 2006 postala tudi najboljša športnica Velike Britanije. Hči princese Anne in njenega prvega moža Marka Phillipsa sicer velja za najljubšo vnukinjo kraljice. Za Elizabeto bo to že sedmi pravnuk oz. pravnukinja. Pred tem sta septembra princ William in njegova soproga Kate sporočila, da pričakujeta svojega tretjega otroka, ki naj bi na svet prijokal aprila. Ni pa še znano, kdaj otroka pričakujeta Tindallova

prejšnji članek
Justin Timberlake se vrača!
Svet slavnih
Justin Timberlake se vrača!
naslednji članek
Mojčina uvrstitev razjezila javnost
Svet slavnih
Mojčina uvrstitev razjezila javnost
#obraziavenija
obraziavenija