Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Charlie in tovarna čokolade: Igralec osupnil oboževalce

10. 1. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
charli in tovarna cokolade

Utrinek iz filma Charlie in tovarna čokolade. foto: IMBD

Se spomnite dečka, ki je igral v priljubljenem mladinskem filmu Charlie in tovarna čokolade? Igralec Freddie Highmore je s svojo podobo na zlatih globusih osupnil oboževalce …

Igralec Freddie Highmore danes šteje že 25 let in že zdaleč ni več 11 letni deček, ki je upodobil filmske dogodivščine simpatičnega Charlia. A kot kaže, je film Charlie and the chocolate factory (op. prev. Charlie in tovarna čokolade) pošteno zaznamoval njegovo kariero, saj oboževalci kar ne morejo sprejeti dejstva, da je Freddie že odrasel moški.

Freddie je fantastično upodobil nadarjenega dečka iz filma August Rush. foto: IMBD

S pojavom na odmevnih zlatih globusih je namreč na spletu povzročil plaz komentarjev, ki izražajo osuplost nad igralčevo spremenjeno podobo. Kakopak, Freddie ni ostal ujet v tovarni čokolade. Od tedaj je minilo že 13 let, igralec pa je na svoji karierni poti nanizal že vrsto drugih uspehov, začenši z nepozabno vlogo Augusta Rusha, ki se je v istoimenskem filmu vtisnil v srca ljudi po vsem svetu. Tudi pred nastopom v slavni tovarni čokolade, je igral v dveh filmih, med katerima se boste nemara najbolj spomnili zgodbe z naslovom V iskanju dežele Nije.

Freddie se lahko pohvali z nominacijo za najboljšega igralca v kategoriji dramskih tv serij in sicer z vlogo v ABC drami The good doctor, kjer upodablja avtističnega zdravnika Shauna Murphyja.

Igralec Freddie Highmore se je udeležil zlatih globusov. foto: Profimedia

prejšnji članek
To je velika ljubezen Andreja Milutinoviča
Svet slavnih
To je velika ljubezen Andreja Milutinoviča
naslednji članek
Vnuk zasenčil ljubljanskega župana
Svet slavnih
Vnuk zasenčil ljubljanskega župana