sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vnuk zasenčil ljubljanskega župana

10. 1. 2018; 07.30
Avtor: K.M.
13-letnik je pokazal svoje znanje in zasenčil svojega prepoznavnega dedka.

Ekipa v kateri sta zaigrala tudi oba Jankovića. foto: Martin Metelko / M24.si

Župan Ljubljane Zoran Janković in njegov vnuk Val sta združila svoje moči in pred javnostjo pokazala znanje nogometa. Tokrat pa se je v svojem športu bolj izkazal mlajši izmed njiju in s svojo predstavo zasenčil številne, tudi svojega dedka, ki je znan po svoji ljubezni do različnih športov. 

Zoran in Val sta nogometno tekmo, oziroma tekmo v dvoranskem nogometu odigrala na odprtju novega športnega kompleksa Baza v ljubljanskem Štepanjskem naselju. Gre za uspešen primer javno zasebnega partnerstva med Mestno občino Ljubljana in vrhunskimi nogometaši Boštjanom Cesarjem, Bojanom Jokićem in Sašo Abrićem. Kot so zapisali v uradnem sporočilu za javnost, pa bo nov športni objekt  prinesel nove možnosti športnih aktivnosti za vse generacije ter omogočil izvedbo številnih športnih dogodkov.

Boštjan Cesar je Aniti Ogulin, predsednici ZPM Ljubljana Moste - Polje, izročil ček za 23 tisoč evrov, ki so jih zbrali slovenski nogometni reprezentanti. foto: Martin Metelko / M24.si

Kot nam je uspelo izvedeti, je Val za svojo ekipo, v kateri je bil tudi njegov dedek, zadel kar 3 gole. Nad njegovim znanjem pa so bili navdušeni tudi nekateri prisotni zdajšnji in nekdanji vrhunski slovenski nogometaši. 

prejšnji članek
Charlie in tovarna čokolade: Igralec osupnil oboževalce
Svet slavnih
Charlie in tovarna čokolade: Igralec osupnil oboževalce
naslednji članek
Severina nazaj na sodišču: Vpitje in zmerjanje
Svet slavnih
Severina nazaj na sodišču: Vpitje in zmerjanje