stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aleksandar iz šova o hujšanju ima zelo znanega prijatelja

10. 1. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
aleksandar the biggest

foto: PLANET TV

V petek bo na sporedu finalna oddaja šova The Biggest Loser Slovenia, v zadnjem tednu pa je razkritih še kar nekaj skrivnosti iz življenj finalistov.

Včerajšnja oddaja je bila tako namenjena predvsem užitkom velikih finalistov. Najprej so se Indira, Aleksandar, Iztok in Bojan odpravili na let z rekreativnim letalom, nato pa so se fantje in dekle ločili. Indiri so privoščili ličenje in fotografiranje za revijo Zvezde, fantje pa so se odpravili v nogometni klub Olimpija iz Ljubljane, kjer so se srečali z legendo slovenskega nogometa Sebastjanom Cimirotičem

Nad tem je bil nadvse navdušen predvsem Aleksandar Jović, saj tudi sam trenira nogomet in je tudi pred vstopom v šov aktivno tekal po igrišču slovenske tretje lige. Je pa v včerajšnji oddaji razkril še eno podrobnost. Aleksandar namreč nogomet igra za klub NK Ločan iz Škofje Loke, kjer je svojo kariero še kot otrok začel tudi eden izmed najboljših nogometnih vratarjev na svetu, Jan Oblak. Slednji je od tekmovalca v šovu 4 leta mlajši, zato nas je zanimalo, če se fanta poznata. In očitno se. To vsaj razkriva instagram profil Aleksandra, kjer je najdemo nekaj fotografij, na katerih prijateljsko pozirata s poznanim nogometnim vratarjem. Na njih pa je predvsem neprepoznaven Aleksandar, saj so vse nastale pred vstopom v šov. 

Uspeha sovaščana in prijatelja v nogometnem smislu Aleksandar verjetno skoraj zagotovo ne bo nasledil. Mu je pa uspel že velik napredek, ki mu bo zagotovo pomagal tudi pri nogometni karieri. Izgubil je namreč že dobrih 50 kilogramov in pridobil kar nekaj mišične mase in kondicije. Tako bo zdaj vsaj tekanje po igrišču občutno lažje. 

Poglejte si še popolno preobrazbo tekmovalcev. Navdušeni boste! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Zvezde plešejo: Prihaja poskočni muzikant!
Resničnostni šovi
Zvezde plešejo: Prihaja poskočni muzikant!
naslednji članek
Kakšne knjige bere Sarah Jessica Parker?
Svet slavnih
Kakšne knjige bere Sarah Jessica Parker?