boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Meghan Markle zopet delovala proti tradiciji kraljeve družine

10. 1. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
Meghan Markle

Meghan Markle ganjenosti ob podpori številnih oboževalcev ni mogla skriti. foto: Profimedia

Kljub temu pa je na drugem javnem obisku z zaročencem princem Harryjem blestela in se zopet prikupila britanski javnosti.

Vse bolj so opazne razlike med sproščeno zaročenko princa Harryja Meghan Markle in ženo prestolonaslednika princa Williama Kate Middleton. Slednja je vedno do potankosti urejena in daje vtis, kot da je ravno prišla od številnih strokovnjakov za lepoto, nekdanja ameriška igralka pa vedno izžareva več sproščenosti in svoje lastne identitete. Enako je naredila na prvem uradnem obisku v letu 2018, kjer je zopet kršila stroga pravila britanske kraljeve družine. Vsaj na prvi pogled pa je videti, kot da je javnosti za to vseeno in da jo sprejemajo takšno, kakršna je.

Med obiskom najstniške radijske postaje v Londonu Meghan skorajda ni nosila ličil, kar niti ni potrebno, saj je tudi brez njih prekrasna. Le-to pa ni stvar, s katero je kršila stroga kraljeva pravila. 'Težava' je v njeni pričeski. Meghan se je namreč odločila za čisto preprosto nizko razmršeno figo, ki si jo je najverjetneje naredila sama. Kljub temu, da je ta pričeska ena izmed najbolj modnih v svetu trendov pričesk, pa je kraljeva oseba zaenkrat še ni nosila. Predvsem v britanski družini težijo k popolnosti in urejenosti. Razmršena figa, ki jo obožujejo predvsem najstnice, pa zagotovo ni del protokola. 

Meghan Markle foto: Profimedia

Meghan Markle in princ Harry se v javnosti vedno držita za roke. foto: Profimedia

Na javnih nastopih in v času javnih obiskov pa predvsem članice kraljeve družine le redko nosijo nakit, ki ni del zaroke, poroke oziroma del zasebnih zbirk kraljeve družine. Čeprav je težko pričakovati, da bi kraljica Elizabeta Meghan že posojala prestižne kose, pa je tudi pri nakitu bodoča članica kraljeve uveljavljala svojo voljo. Poleg prekrasnega zaročnega prstana se je odločila namreč še za 3 modne mini prstane, ki jih je nosila na desni roki in sicer na palci, kazalci in prstancu. 

Strokovnjaki pravijo, da prstani nosijo skriti pomen. foto: Profimedia

Številni zdaj njen slog seveda tudi analizirajo. Našli pa so se strokovnjaki, ki razlagajo predvsem njeno izbiro prstanov in trdijo, da naj bi bila oseba, ki nosi prstane na kazalcu takšna, ki želi nadzorovati svoje javno življenje. Predvsem pa naj bi njene pozicije prstanov nakazovale na to, da ima stvari rada pod kontrolo. 

Po drugi strani pa gre verjetno zgolj za modni izbor, saj je znano, da je nekdanja igralka velika ljubiteljica mode in trendov. 

Meghan Markle

Meghan Markle foto: Profimedia

prejšnji članek
Mila Kunis ju vzgaja sama
Svet slavnih
Mila Kunis ju vzgaja sama
naslednji članek
Ljubko: Jasna Kuljaj v fitnesu s hčerko
Zdravje
Ljubko: Jasna Kuljaj v fitnesu s hčerko