zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrivnost belih cvetov, ki so jih zvezdniki nosili na grammyjih

29. 1. 2018; 05.00
Avtor: K.M.
Lady Gaga

Lady Gaga foto: Profimedia

Predstavniki glasbene industrije so s preprosto gesto izkazali veliko podporo pomembnemu združenju.

Ponoči je potekala že 60. podelitev nagrad  grammy - najpomembnejših nagrad v svetu svetovne glasbene industrije. Tudi letos pa so prireditev zaznamovali številni pomembni trenutki. Nekateri čustveni, drugi presenetljivi in spet tretji zelo zabavni. Predvsem pa so presenetili številni zvezdniki, ki so se na rdeči preprogi pojavili z belim cvetom. Se tudi vi sprašujete, kaj se skriva za to potezo številnih predstavnikov glasbene industrije? 

Na grammyjih kraljeval Bruno Mars!


Viralno iz grammyjev: Blue Ivy utišala starša

"Z inspiracijo kampanje Time's Up (Čas je), smo spodbudili glasbenike, s katerimi delamo, in številne druge kolege, ki se bodo udeležili tradicionalne 60. podelitve nagrad grammy, da na podelitev pridejo z belim cvetom. Belo rožo smo izbrali, ker zgodovinsko predstavlja upanje, mir, sočutje in možnost upora," so pred dogodkom zapisali predstavniki glasbene založbe Interscope. 

Miley Cyrus foto: Profimedia

Kampanja Time's Up združuje več kot 1000 žensk iz sveta zabavne industrije, ki se skupaj borijo proti spolnemu nadlegovanju in ženski neenakosti v industriji. Na podelitvi zlatih globusov so tako svojo enakost pokazale, tudi s podporo moških, s črnimi oblačili. Tudi na grammyjih pa z belim cvetom svoje podpore niso izkazale zgolj ženske glasbenice, ampak tudi številni moški. Med njimi so bili tako tudi voditelj James Corden, Lady Gaga, Kelly Clarkson, Camila Cabello,  Cyndi Lauper, Miley Cyrus, Rita Ora, Nick Jonas, Sam Smith, Zayn Malik in številni drugi. 

James Corden foto: Profimedia

Nick Jonas foto: Profimedia

prejšnji članek
FOTO: Zvezdnice, ki so osupnile na  podelitvi grammyjev
Svet slavnih
FOTO: Zvezdnice, ki so osupnile na podelitvi grammyjev
naslednji članek
Tedenski numeroskop: Čas je za drugačnost!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Čas je za drugačnost!
#nasazenazenska
nasazenazenska