Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

TVS: Kaj se dogaja med Bobovnikom in Ladiko?

5. 3. 2018; 09.00
Avtor: L. Ž., Zvezde
bobovnik slavko

Slavko Bobovnik ... foto: Revija Zvezde

Petelinjenje na Televiziji Slovenija.

Večkrat kot o tem, kako sta se spoprijela dva dedca, se po televizijskih kuloarjih šepeta o babjih ravsih. Spomnimo se samo zadnjih najbolj odmevnih: Miša Molk proti Zvezdani Mlakar ali Miša Molk proti Manci Košir ali pa Miša Molk proti Ljerki Bizilj. Zakaj vedno Miša Molk? Je kaj resnice v starem pregovoru, da se za dobrim konjem vedno praši?

Kakršen koli že je odgovor, tokrat s Televizije Slovenija ne prihajajo govorice o babjem ravsu, temveč naj bi na enem od uredniških sestankov, na katere so vabljeni tudi voditelji informativnih oddaj in na katerem so razpravljali o izboljšanju televizijskega poročanja in bili kritični do dela voditeljev, počilo med voditeljem Dnevnika Dejanom Ladiko in voditeljem Odmevov Slavkom Bobovnikom. Dejan in Slavko pač imata o tem, kaj je dobro in zanimivo za televizijske gledalce, vsak svojo predstavo. Mlajši je malce frfotav in zaletav, starejši pa preveč dozorel in vzvišen, trdijo tisti, ki so slišali za njun spopad in ne navijajo za nobenega. Po televizijskih kuloarjih se govori še, da je bilo na sestanku med Belokranjcem in Korošcem nekaj časa zelo napeto. Možakarja sta se sicer na koncu umirila, seveda pa bo trajalo še kar nekaj časa, da bosta še kdaj skupaj spila kakšno kavo. Do takrat pa njuni skupni nastopi na televiziji ne bodo preveč prisrčni. Pozornemu televizijskemu opazovalcu namreč ni ostalo prikrito, da po novem po koncu oddaje ne odkorakata skupaj iz studia, temveč jo Slavko urno ucvre naprej.

... in Dejan Ladika svoje delo opravljata profesionalno, a tu in tam čustvom vendarle pustita prosto pot.

... in Dejan Ladika svoje delo opravljata profesionalno, a tu in tam čustvom vendarle pustita prosto pot. foto: Revija Zvezde

prejšnji članek
Prva nazorna fotografija hčerkice Kylie Jenner
Svet slavnih
Prva nazorna fotografija hčerkice Kylie Jenner
naslednji članek
Kdo je slavil na oskarjih?
Svet slavnih
Kdo je slavil na oskarjih?