Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zac Efron skriva razmerje s to zvezdnico?

6. 4. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
Zac Efron profimedia

foto: Profimedia

Videvala naj bi se vse od lanskega leta, ko sta skupaj snemala film Obalna straža.

Filmski igralec Zac Efron je močno zadržan, ko beseda nanese na njegovo ljubezensko življenje. Srce naj bi mu ogrela zapeljiva igralka Alexandra Daddario, s katero sta soustvarjala film Obalna straža. Kot je za revijo People povedal neimenovani vir, se igralca videvata vse od snemanja, vendar uradno še nista zakorakala v razmerje. Zvezdnika so paparaci nemalokrat zasledili skupaj, nazadnje v preteklem tednu, ko sta v Los Angelesu nakupovala hrano za svoja pasja prijatelja.

Paparaci so ju opazili pri nakupovanju hrane za pasja prijatelja. foto: Profimedia

A če sta v izjavah za javnost precej zadržana, na novinarska vprašanja pa odgovarjata s precejšnjo mero hudomušnosti, na družabnih omrežjih občasno le postrežeta s komentarji, ki bi lahko nakazovali na to, da je med njima vzklilo kaj več kot le prijateljska naklonjenost.

Ob Alexandrinem rojstnem dnevu je denimo Zack objavil fotografijo, na kateri mu lepotica sedi v naročju, poleg voščila pa pripisal, da je Alexandra najbolj pristen, prizemljen, osupljiv, inteligenten, kreativen, ljubeč in najbolj redek Pokemon, kar so ga kdajkoli ustvarili. S primerjavo risanega lika je tako igralec voščilo humorno obarval in se izognil namigom, da gre za izpoved naklonjenosti.

Alexandra: 'Še nikoli nisem videla moškega, ki bi bil tako lep kot on.' foto: Profimedia

Kaj pa si o Zacu misli Alexandra? Če se dotaknemo izjave, ki jo je podala v samem začetku snemanja filma, je nad zapeljivim igralcem več kot navdušena. Dejala je namreč, da jo njegova podoba spominja na nekaj, kar bi lahko izklesal le italijanski kipar Michelangelo. ''Še nikoli nisem videla moškega, ki bi bil tako lep kot on. Ko sem se mu morala pri snemanju približati, se je zgodilo nekaj nepričakovanega. Morala sem se dotikati njegovega pasu, mene pa je preplavil šok. Nisem bila pripravljena na to. On nekako ni človeški. To je neverjetno.''

prejšnji članek
Saša Einsiedler: Ne pride mi do živega!
Svet slavnih
Saša Einsiedler: Ne pride mi do živega!
naslednji članek
To sta naredila Luka Dončić in njegova izbranka!
Svet slavnih
To sta naredila Luka Dončić in njegova izbranka!