vili resnik Odkrito.si

Vili Resnik v skrbeh zaradi hčere

harry meghan 1 Svet24.si

Kdo bodo botri prvemu otroku Meghan in Harryja?

girl-1666678_1280 Petisvet.si

Zdaj lahko rešimo marsikaj, tudi finance, če ...

Brenton Tarrant_sodišče_nova zelandija Svet24.si

Napadalec iz Christchurcha je bil v Sloveniji

51214628_2298256230419385_4899901198984806400_o Svet24.si

Zaskrbljena družina: Šabanova žena noče iz ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

alenka kosir Njena.si

Alenka Košir odkrito razkrila, koliko kilogramov ...

Ponoči sta se na kmetiji predala strastem
| V. M.

Ponoči sta se na kmetiji predala strastem

POP TV

V oddaji Ljubezen po domače se dvigajo temperature. Noč je z Renatom preživela Tamara, kar je zelo razburilo postavno Dorotejo. Kaj se je pravzaprav dogajalo v kmetovalčevi postelji? Zgolj strastni objemi in poljubi, ki so pustili sledi tudi na Renatovem vratu?

Velika naklonjenost Renata do temnolase Tamare, je kot kaže prebudila strasti. Da se je ponoči med njima odvijalo veliko več kot zgolj objemi, je prepričana Doroteja, ki zaradi razposajenega 'para' ni mogla zatisniti oči. Tudi ljubezenski ugriz na mladeničevem vratu seveda ni prilil vode na njun mlin, čeprav sta oba zanikala, da bi se minulo noč predala drug drugemu. Renato je nočno druženje zagovarjal s pojasnilom, da je bilo tekom noči mrzlo in da je Tamara spala pri njemu, da je ne bi zeblo. "Sva se malo stiskala. Punca mi je zelo všeč, ampak nočem prehitevati stvari."

Foto: POP TV - Noč je na Renatovem vratu pustila sledi ...

Karkoli je že ponoči slišala Doroteja, je vodilo k zelo napetem vzdušju in besednemu obračunavanju, pri katerem je imela ponovno glavno besedo. Ob tem smo lahko izvedeli, da je Renato pred Tamaro v posteljo vabil že Dorotejo, ki pa je njegovo povabilo zavrnila, saj se, kot poudarja, spoštuje in je drugače vzgojena. "Rekla bom samo, da če prva ne da, pa druga da. Takšen je Renato."

A medtem ko se Doroteji ravnanje golobčkov ne zdi pošteno, se tretja izbranka Kaja s tem ne obremenjuje kaj dosti. Če se imata rada, v skupaj preživeti noči ne vidi težav. Doroteja kljub temu vztraja, da se vse tri borijo zanj, in se sprašuje, češ če se Renato posveča samo Tamari, kaj potemtakem sploh še počneta na kmetiji.

Foto: POP TV - Dorotejo sta golobčka močno razburila.