mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira potegnila črto: Odnosa s Henrikom ni več

18. 4. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
indira ekić

foto: PLANET TV

Komentatorka šova si je z nekdanjim sotekmovalcem še dopisovala, a nato odnos dokončno končala.

Okoli Indire Ekić in Henrika Lutza se je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija dvigovalo kar nekaj prahu. Henrik ji je že v prvi oddaji izpovedal ljubezen in je nato ni in ni pustil pri miru. Tekom šova je prišlo celo do otipavanja, česar Henrik ne priznava. Razlog pa je v tem, da si on rahlega udarca po zadnjici brez Indirinega dovoljenja ne razlaga kot otipavanje. 

Vse skupaj so želeli v oddaji Od težaka do junaka razčistiti že pretekli teden, ko je Henrik zapustil drugo sezono, a jim nekako ni uspelo. Kaj se je dogajalo, si lahko preberete tukaj. Včeraj pa je Indira razložila, kaj se je dogajalo, ko so se ugasnile kamere. 

"Sem se kar spravila k sebi. Sva se nekaj še dopisovala potem po facebooku. Sem rekla na koncu 'Henrik, ne da se mi, greš na block,' in sem ga blokirala vseeno na koncu. Nisva več prijatelja na facebooku. Čisto zaradi moje mirne vesti." Andreja Milutinoviča pa je zanimalo, kaj je na Henriku takšnega, da Indiro tako zelo spravi iz tira in da je on mnenja, da se je vse rasčistilo in da se Slovenija smeje Henriku. Le-ta mu je odgovorila, da morda ne razume, da bi se moral postaviti v žensko vlogo. "Spet je bilo, da se mu smilim, da se mi ljudje smejejo. Ne da se mi ukvarjati s tem," je zaključila. 

prejšnji članek
Polkafest se bliža: že imate svojo vstopnico?
Svet slavnih
Polkafest se bliža: že imate svojo vstopnico?
naslednji članek
Komu je Špela Grošelj namenila te čustvene besede?
Svet slavnih
Komu je Špela Grošelj namenila te čustvene besede?