verboten Odkrito.si

Natalija Verboten žaluje

horoskop-astro Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 19. avgusta

tretje oko, akaša Petisvet

Akaški zapisi dostopni vsakemu, to je pot do njih

vodstvo UKC Svet24.si

Slovenski otroci umirajo, zdravniki pa se kregajo

16-oliver dragojevic Svet24.si

To si je o Slovencih mislil Oliver Dragojević

Niall Horan in Hailee Steinfeld (1) Najstnica.si

Niall Horan in Hailee Steinfeld končno pokazala, ...

Petra_Kercmar_foto_Mankica_Kranjec Njena.si

Z njim na dopustu uživa Petra Krčmar

Barbara s Kmetije: Sedaj počne to!
| S. D. Zvezde

Barbara s Kmetije: Sedaj počne to!

Barbara Imperl je voditeljica oddaje S petkami na deželo, v kateri vas pozdravlja vsako nedeljo na Televiziji Veseljak., Planet TV

Barbara Imperl med kmetovalci in vrtičkarji.

Gledalce Televizije Veseljak ob nedeljah razveseljuje oddaja S petkami na deželo. Oddajo vodi razposajena Barbara Imperl, ki ste jo nekoč spremljali v resničnostnem šovu Kmetija. V njej pa se dotikajo tem o kmetijstvu, domači samooskrbi, vrtičkarstvu in življenju z in v naravi.

Kljub sproščenemu formatu je oddaja strokovna in polna koristnih informacij. Poudarek je na sodobnem in ekološkem kmetijstvu, obenem pa na terenu obiskujejo inovativne in mlade kmetije, predstavljajo avtohtone rastline, pasme živali ter se poglabljajo v aktualne in sezonske vsebine. Govorijo tudi o etnološki zapuščini šeg in običajev, ne pozabijo pa niti na gozdove ter vse, kar je povezano z njimi. Našo čudovito deželo spoznavamo skozi oči popotnikov in turistov, pri tem pa so enakomerno zastopane vse slovenske regije in zanje značilne pridelave. Dovolj koristnih informacij pa v oddaji najdejo tudi vsi ljubiteljski pridelovalci in vrtičkarji.