mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

Barbara s Kmetije: Sedaj počne to!
| S. D. Zvezde

Barbara s Kmetije: Sedaj počne to!

Barbara Imperl je voditeljica oddaje S petkami na deželo, v kateri vas pozdravlja vsako nedeljo na Televiziji Veseljak., Planet TV

Barbara Imperl med kmetovalci in vrtičkarji.

Gledalce Televizije Veseljak ob nedeljah razveseljuje oddaja S petkami na deželo. Oddajo vodi razposajena Barbara Imperl, ki ste jo nekoč spremljali v resničnostnem šovu Kmetija. V njej pa se dotikajo tem o kmetijstvu, domači samooskrbi, vrtičkarstvu in življenju z in v naravi.

Kljub sproščenemu formatu je oddaja strokovna in polna koristnih informacij. Poudarek je na sodobnem in ekološkem kmetijstvu, obenem pa na terenu obiskujejo inovativne in mlade kmetije, predstavljajo avtohtone rastline, pasme živali ter se poglabljajo v aktualne in sezonske vsebine. Govorijo tudi o etnološki zapuščini šeg in običajev, ne pozabijo pa niti na gozdove ter vse, kar je povezano z njimi. Našo čudovito deželo spoznavamo skozi oči popotnikov in turistov, pri tem pa so enakomerno zastopane vse slovenske regije in zanje značilne pridelave. Dovolj koristnih informacij pa v oddaji najdejo tudi vsi ljubiteljski pridelovalci in vrtičkarji.