Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Iz šova na kmetijo kidat gnoj

20. 4. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
blaz, tbls

foto: PLANET TV

Tekmovalci rdeče skupine so imeli tokrat smrdečo kazen. Odpraviti so se morali na kmetijo, kjer so morali pomagati pri opravilih.

Tokrat sta se trenerja odločila za bolj naporen tedenski izziv. Slabi rezultati na tehtanju so namreč zahtevali nujne ukrepe in bolj intenzivni trening. Tokratni izziv je trajal kar 6 ur, na koncu pa so slavili modri. Rdeče tekmovalce šova The Biggest Loser pa je čakala neprijetna kazen, med katero pa so zagotovo pokurili nekaj dodatnih kalorij.

Tekmovalci so se spopadli v različnih vajah z medicinko, počepi, planki, poskoki … Šesturni maratonski izziv je tekmovalce pripeljal do skrajnih mej, na koncu pa so klonili rdeči, ki so se kazensko odpravili na delo na kmetiji. Tam pa so morali tudi kidati gnoj, nad njimi pa ni bil pretirano navdušen gospodar. "Če bi bili pri meni v službi, bi dobili zajtrk, vsak svoje vile in šajtrgo. To je za dva človeka 1 uro dela, počasnega, ne da se švica," se je hudoval gospodar. Kar 6 tekmovalcev je gnoj namreč prekladalo uro in pol. 

prejšnji članek
Ločena zvezdnica presenetila s takšno fotografijo
Svet slavnih
Ločena zvezdnica presenetila s takšno fotografijo
naslednji članek
Ali Peter Prevc že pripravlja sobo za novega člana?
Svet slavnih
Ali Peter Prevc že pripravlja sobo za novega člana?