Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kraljevska preobrazba slovenske vojakinje

3. 5. 2018; 06.00
Avtor: V. M.
rada-brecelj 1

foto: PLANET TV

Kreativna ekipa oddaje Projekt Diva je sprejela prav poseben izziv. Vojakinjo Rado Brecelj so uredili za svečan sprejem pri angleški kraljici!

Rada Brecelj je preprosta ženska, ki večino časa nosi uniformo, doma pa najraje zdrsne v udobno trenirko ali pohodna oblačila. Zaposlena je namreč v vojski, kjer trenutno dela na Poveljstvu sil kot višji vojaški uslužbenec za operativno zdravstvo in preventivo naše celotne vojske. 

Čeprav se najbolje počuti v udobnih oblačilih, pa je pred Rado zelo pomemben dogodek, ko se bo morala preleviti v elegantno damo. Z možem, ki je poveljnik letalstva slovenske vojske, se bosta namreč udeležila svečanega sprejema ob stoti obletnici letalstva pri kraljici Elizabeti, za kar se bo morala primerno urediti in ob tem slediti še protokolu oblačenja.

Radi so uresničili željo in jo uredili za sprejem pri angleški kraljici. foto: PLANET TV

Pri slednjem je Radi priskočila na pomoč kreativna ekipa oddaje Projekt Diva, ki je sprejela izziv in poskrbela za čudovito preobrazbo temnolase vojakinje. ''Oblikovalka pričeske Aska Kajtazovič je Radine kratke lase podaljšala in spela v brezhibno protokolarno figo, Empera z ličili ni pretiraval in se je odločil za subtilen glamur, Lucija pa jo je obleka v dolgo večerno obleko v živo rdeči barvi. Zaradi poškodbe noge Rada še nekaj časa ne bo smela nositi petk, vendar pa se je za to priložnost posebej potrudila in pred objektivom modnega fotografa Mirana Juršiča pozirala tudi v salonarjih,'' so opisali delo kreativnega tima na Planet TV.

Da bo 47-letnica pred kraljico stopila modno dovršena, bo poskrbel tudi Peter Thaler, ki bo za Rado izdelal obleko po meri.

Da bo 47-letnica pred kraljico stopila modno dovršena, bo poskrbel tudi Peter Thaler, ki bo za Rado izdelal obleko po meri. foto: PLANET TV

prejšnji članek
FOTO: Tako uživa Kylie Jenner
Svet slavnih
FOTO: Tako uživa Kylie Jenner
naslednji članek
Tako se je skrila Zvezdana Mlakar!
Svet slavnih
Tako se je skrila Zvezdana Mlakar!
#obraziavenija
obraziavenija