Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako je Meghan Markle nekoč služila denar

4. 5. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
meghan markle

Meghan Markle si je menda vedno želela postati princesa diana. foto: Profimedia

Nekoč je bila povsem običajno dekle, ki se je moralo za zaslužek znajti na različne načine …

Meghan Markle se lahko ponaša s pestro delovno zgodovino. Do velikega premoženja je sicer prišla kot igralka, a pred sodelovanjem v seriji Suits, si je novce služila nekoliko manj glamurozno. Vas zanima, kako kreativna in iznajdljiva je zaročenka princa Harryja?

Meghan je pričela služiti že kot najstnica. Stara komaj 13 let je za skromen zaslužek prodajala zmrznjen jogurt. Ste vedeli, da Meghan zelo lepo piše? Ker je vešča kaligrafije, je pred leti slednje tudi unovčila. S pisanjem vabil in zahval je namreč poskušala zaslužiti dovolj, da bi lahko plačala račune, cenjeno tehniko pisanja pa je tudi poučevala.

Med dela, na katera nima najlepših spominov, sodi sodelovanje v televizijskem šovu, kjer je kot seksi hostesa v rokah držala oštevilčene karte. Preden so nastopili bolj rožnati dnevi, je za preživetje delala tudi kot hostesa v restavraciji. Sledile so spodbudnejše službe, kjer je lahko izrazila svojo kreativnost in občutek za modo. Nastopila je denimo v televizijskem oglasu in glasbenem videu, se preizkusila v oblikovanju oblačil, pisala je tudi blog, med študijem pa je delala na ameriški ambasadi v Argentini.

Čeprav je Meghan danes premožna, se je v preteklosti za zaslužek morala znajti po svoje. Njen brat ji celo očita, da je kup svojih dolgov zapustila očetu, ki je nato bankrotiral, medtem ko ga sama ne želi več poznati …

Meghan danes živi svojo pravljico.

Meghan danes živi svojo pravljico. foto: Reuters

prejšnji članek
Po ločitvi je videti še bolje
Svet slavnih
Po ločitvi je videti še bolje
naslednji članek
Se spomnite? Mala zvezdnica iz Ženske igrala z Melek ...
Svet slavnih
Se spomnite? Mala zvezdnica iz Ženske igrala z Melek ...