mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

Šok! Nataša Gorenc trepetala za sina
| Andreja Comino, Zvezde

Šok! Nataša Gorenc trepetala za sina

Natašo Gorenc je skrbelo, kako jo bo odnesel njen najstarejši sin. V veliko podporo sta ji bila mlajša otroka., Revija Zvezde

Namesto na maturantski ples na nujno operacijo

Trenerka v šovu o hujšanju Nataša Gorenc te dni ne ve, kje se jo glava drži. Čeprav se je zavedala, da bo snemanje naporno, da bo trajalo cele dneve in skorajda ne bo imela časa za svoje tri otroke, je spretna organizatorka in ji uspe krmariti med vsemi obveznostmi. Tako je bilo vse do pred kratkim, ko se ji je urnik v trenutku podrl in se je vse postavilo na glavo. Komaj je čakala, da bo najstarejšega sina Domna pospremila na maturantski ples. Namesto tega pa je mladenič moral v bolnišnico. »Zdelo se je popolnoma nedolžno, a ni bilo. V grlu se mu je tako nesrečno zataknil košček mesa, da je moral na operacijo. Zdravniki so zadevo strokovno in vešče rešili, vendar je zaradi tega odpadel maturantski ples,« pripoveduje Nataša.

Na srečo Domen dobro okreva, življenjska prelomnica, ki najstnikom pomeni tako veliko, pa je minila brez njega. Čeprav še ni popolnoma okreval, se je že lotil šolskih obveznosti, mama pa se je vrnila na snemanje. Tako bo vse do sredine maja, ko bodo nehali snemati šov. Gorenci bodo več časa imeli šele poleti, ko bo prosta tudi Nataša in bo Domen opravil z maturo.