Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

ljfw 6 Svet24.si

Ladova Anela osupnila s svojo postavo

energije Petisvet.si

Zaradi tega razpada naše življenje!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

Šok! Nataša Gorenc trepetala za sina
| Andreja Comino, Zvezde

Šok! Nataša Gorenc trepetala za sina

Natašo Gorenc je skrbelo, kako jo bo odnesel njen najstarejši sin. V veliko podporo sta ji bila mlajša otroka., Revija Zvezde

Namesto na maturantski ples na nujno operacijo

Trenerka v šovu o hujšanju Nataša Gorenc te dni ne ve, kje se jo glava drži. Čeprav se je zavedala, da bo snemanje naporno, da bo trajalo cele dneve in skorajda ne bo imela časa za svoje tri otroke, je spretna organizatorka in ji uspe krmariti med vsemi obveznostmi. Tako je bilo vse do pred kratkim, ko se ji je urnik v trenutku podrl in se je vse postavilo na glavo. Komaj je čakala, da bo najstarejšega sina Domna pospremila na maturantski ples. Namesto tega pa je mladenič moral v bolnišnico. »Zdelo se je popolnoma nedolžno, a ni bilo. V grlu se mu je tako nesrečno zataknil košček mesa, da je moral na operacijo. Zdravniki so zadevo strokovno in vešče rešili, vendar je zaradi tega odpadel maturantski ples,« pripoveduje Nataša.

Na srečo Domen dobro okreva, življenjska prelomnica, ki najstnikom pomeni tako veliko, pa je minila brez njega. Čeprav še ni popolnoma okreval, se je že lotil šolskih obveznosti, mama pa se je vrnila na snemanje. Tako bo vse do sredine maja, ko bodo nehali snemati šov. Gorenci bodo več časa imeli šele poleti, ko bo prosta tudi Nataša in bo Domen opravil z maturo.