klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šok! Nataša Gorenc trepetala za sina

13. 5. 2018; 09.00
Avtor: Andreja Comino, Zvezde
natasa gorenc1

Natašo Gorenc je skrbelo, kako jo bo odnesel njen najstarejši sin. V veliko podporo sta ji bila mlajša otroka. foto: osebni arhiv

Namesto na maturantski ples na nujno operacijo

Trenerka v šovu o hujšanju Nataša Gorenc te dni ne ve, kje se jo glava drži. Čeprav se je zavedala, da bo snemanje naporno, da bo trajalo cele dneve in skorajda ne bo imela časa za svoje tri otroke, je spretna organizatorka in ji uspe krmariti med vsemi obveznostmi. Tako je bilo vse do pred kratkim, ko se ji je urnik v trenutku podrl in se je vse postavilo na glavo. Komaj je čakala, da bo najstarejšega sina Domna pospremila na maturantski ples. Namesto tega pa je mladenič moral v bolnišnico. »Zdelo se je popolnoma nedolžno, a ni bilo. V grlu se mu je tako nesrečno zataknil košček mesa, da je moral na operacijo. Zdravniki so zadevo strokovno in vešče rešili, vendar je zaradi tega odpadel maturantski ples,« pripoveduje Nataša.

Na srečo Domen dobro okreva, življenjska prelomnica, ki najstnikom pomeni tako veliko, pa je minila brez njega. Čeprav še ni popolnoma okreval, se je že lotil šolskih obveznosti, mama pa se je vrnila na snemanje. Tako bo vse do sredine maja, ko bodo nehali snemati šov. Gorenci bodo več časa imeli šele poleti, ko bo prosta tudi Nataša in bo Domen opravil z maturo.

prejšnji članek
Turška igralka iz Ženske zaljubljena v Buraka
Svet slavnih
Turška igralka iz Ženske zaljubljena v Buraka
naslednji članek
Globoka žalost novinarke TV Slovenija: to jo je popolnoma strlo
Svet slavnih
Globoka žalost novinarke TV Slovenija: to jo je popolnoma strlo