Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priznana igralka kršila pravila

15. 5. 2018; 06.00
Avtor: A. S.
kristen st2

Igralka Kristen Stewart foto: Profimedia

Je s tem želela le pritegniti pozornost?

Tudi znana ameriška igralka Kristen Stewart se je udeležila mednarodnega filmskega festivala v Cannesu in se sprehodila po rdeči preprogi. To pa je storila kar bosih nog. Mnogi se sprašujejo, če je to naredila le zato, da je pritegnila pozornost, saj je s tem dejanjem kršila pravila rdeče preproge.

28- letnica je za to svečano priložnost oblekla kratko srebrno oblekico, obula pa je čevlje z visoko peto. Ko se je sprehodila po rdeči preprogi, pa se je nenadoma ustavila in si čevlje sezula ter pot nadaljevala z njimi v rokah. Takoj pa je s tem dejanjem sporočila ugibanja. Nekateri so mnenja, da je to storila le zato, da je pritegnila pozornost, spet drugi pa menijo, da je muhasta igralka čevlje sezula, ker so ji bili pretesni.

Kristen pa ima letos pomembno vlogo, je namreč v devetčlanski žiriji prestižnega mednarodnega filmskega festivala v Cannesu, ki odloča o dobitniku zlate palme. Poleg nje pa so v žiriji še igralki Cate Blanchett, Lea Seydoux, ameriška scenaristka in režiserka Ava DuVernay ter burundijska pevka in skladateljica Khadja Nin, ruski režiser Andrei Zvyagintsev, kitajski igralec Chang Chen, kanadski režiser Denis Villeneuve ter francoski režiser in scenarist Robert Guediguian.

Na rdeči preprogi se je sezula.

Na rdeči preprogi se je sezula. foto: Profimedia

Vsekakor je opozorila nase.

Vsekakor je opozorila nase. foto: Profimedia

prejšnji članek
Znani manekenki čisto brez okusa
Svet slavnih
Znani manekenki čisto brez okusa
naslednji članek
Helena Blagne končno razkrila skrivnost
Svet slavnih
Helena Blagne končno razkrila skrivnost