Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Grozno, kaj se dogaja s hčerko slavnega igralca?!

16. 5. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
Willow Smith

foto: PROFIMEDIA

Čeprav je hčerka slavnih staršev Willa Smitha in Jade Pinkett-Smith danes srečna, pred leti ni bilo tako. Mamo in javnost je pred kamero šokirala z bolečim priznanjem.

Willow Smith je nadarjena najstnica, ki se v svet ni želela zapisati zgolj kot hči slavnih staršev. Že v zgodnjih otroških letih je pričela kovati svojo lastno pot in se uveljaviti v svetu glasbe. A slednje za mlado deklico ni bilo tako lahko. Čeprav starša nista opazila, se je zatekla k samopoškodovanju in si rezala zapestja.

Šokanto priznanje je Willow izvedla kar pred kamerami, ko je gostovala v pogovorni oddaji svoje mame. Pogovarjali sta se o njeni glasbeni poti, Jade je razkrila, da se je pred turnejo znašla v nekakšni črni luknji iz katere se ni znala rešiti, zaradi česar se je zatekla k poškodovanju same sebe.

Jade je hčerkino priznanje šokiralo, v joku jo je spraševala, kdaj in kje se je to zgodilo, ter hlipajoče priznala, da ni ničesar opazila. 17-letnica je omenila, da sicer o tem obdobju nerada govori, nato pa mater poskušala pomiriti z besedami, da je zdaj dobro in da se k sreči brazgotine skoraj ne poznajo.

Willow se je znašla v težkem obdobju potem, ko je kot 10-letna deklica izdala pesem Whip My Hair.

prejšnji članek
Tekmovalec šova MasterChef razkril pomen svojega tatuja
Resničnostni šovi
Tekmovalec šova MasterChef razkril pomen svojega tatuja
naslednji članek
Biggest Loser: Klara postaja prava lepotica
Svet slavnih
Biggest Loser: Klara postaja prava lepotica