stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je novi partner pevke Žane!

16. 5. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
Žana Tajm

foto: POP TV

Poti med pevko Žano in Danijem Salobirjem so se razšle. Temnolaska je našla srečo v objemu postavnega Borisa, vrača pa se tudi na glasbeno sceno.

Življenje pevke Žane Povše je ubralo nove smernice.Dolgoletno razmerje, ki ga je spletla s partnerjem in soprogom Danijem Salobirjem je prišlo do točke, ko sta spoznala, da bosta bolj srečna, če gresta vsak svojo pot. Nekdanji par ima skupaj čudovito hčerko Kiaro.

Zaljubljena v Borisa

Da se v ljubezenskem življenju Žane nekaj dogaja, sta namigovali že fotografiji na družabnih omrežjih, ki ju je pevka objavila v mesecu aprilu in maju. Ko pa je pred dnevi delila še posnetek, na katerem objema in sedi v naročju postavnega temnolasca, je postalo jasno, da njeno srce bije za nekoga drugega.

Žana je slednje tudi potrdila. Za POP TV je namreč razkrila, da ponovno zaljubljena in dodala, da ju je spoznala usoda. Njegovo ime je Boris Time, je violinist, ki ga je spoznala na otoku Hvaru, kjer bi morala skupaj igrati na neki poroki. Ker je slednja odpadla, sta čas izkoristila za spoznavanje. ''Kar je najbolj zanimivo pa je to, da sva se zaljubila ravno 11. novembra, tako pa je tudi naslov mojega albuma, ki ga pišem že dobrih pet let."

Žana se torej polna elana in s svežo energijo vrača na glasbeno sceno. Komaj čakamo, da nam pokaže, kaj vse je marljivo ustvarjala zadnjih pet let.

#photoshoot #mylove #rocknroll #webringingsexyback #instamoment #

A post shared by Zana (@zanasalobir) on

Jinx

A post shared by Zana (@zanasalobir) on

prejšnji članek
Tanja Ribič iskreno o odnosu med hčerama
Svet slavnih
Tanja Ribič iskreno o odnosu med hčerama
naslednji članek
Maja v strahu, bo prenesla vse to?
Svet slavnih
Maja v strahu, bo prenesla vse to?