Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maja v strahu, bo prenesla vse to?

16. 5. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
Maja Cimermančič

Maja Cimermančič foto: Planet TV

Simpatična Maja Cimermančič, ki je v šovu The Biggest Loser Slovenija pridno topila kilograme, v teh dneh nekoliko izpod čela pogleduje nekdanjega sotekmovalca Aleša. Slednji se je namreč odločil, da ji bo pomagal premagati strah pred višino.

Aleša in Majo poznamo iz šova The Biggest Loser Slovenija, po katerem sta sprejela novo poslanstvo in postala cenjena spletna motivatorja. Vsem ljudem, ki želijo spremeniti svoje življenje in izgubiti odvečne kilograme, namreč nudita podporo in svetovanje v simpatični facebook skupini #aktivirajse, kjer skupinsko topi kilograme že več tisoč aktivirancev.

Aleš komaj čaka, Maja trepeta

Skupina pa se ne podpira in druži zgolj prek spleta. Maja in Aleš namreč organizirata tudi aktivna druženja. Tokrat si je Aleš zamislil adrenalinski spust po jeklenici, ob čemer si že veselo mane roke. Skupino namerava namreč popeljati na nepozabno izkušnjo v največji zipline park v Evropi. Medtem ko Aleš komaj čaka, da se prepusti adrenalinskemu podvigu, pa Maja na koledar ne pogleduje s tako veliko vnemo. Svetlolaska se namreč boji višine, zato bo 16. junija ob 9. uri pred zbranimi aktiviranci še enkrat presegla samo sebe in z Alešovo pomočjo premagala strah.

Veseli družbi se lahko v Bovcu pridružite tudi vi!

Aleš in Maja

Aleš in Maja foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
To je novi partner pevke Žane!
Svet slavnih
To je novi partner pevke Žane!
naslednji članek
Vlomilec čakal Rihanno v njenem domu
Svet slavnih
Vlomilec čakal Rihanno v njenem domu