favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Ribič iskreno o odnosu med hčerama

16. 5. 2018; 07.30
Avtor: K.M.
tanja ribic

Tanja Ribič foto: Mediaspeed.net

Se Zala in Ela v resnici razumeta?

Slovenska igralka, pevka in sodnica v šovu Znan obraz ima svoj glas, Tanja Ribič, je skupaj s svojima hčerama, Zalo in Elo, gostovala v oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija, kjer so dekleta razkrila kar nekaj podrobnosti iz zasebnega življenja družine Ribič-Djurić. Predvsem Tanja je spregovorila tudi o odnosu med hčerama, med katerima je kar 8 let in pol razlike. 

"Na srednjo šolo bom šla na Bežigrad, potem pa bom kot Zala," je priznala Ela, a ji je Zala hitro rekla, da mora biti Ela in ne Zala. Tanja Ribič pa je izdala, da si je zala vedno želela sestrico, a da je želela starejšo, ki ji jo z Đurom seveda nista mogla omogočiti. "Ko je dobila sestrico, je bila sama ljubezen. Je bil pa kar šok, ko je šla Zala v srednjo šolo in se je morala več učiti. Ko je šla prvič v Ameriko za en mesec in ko se je vrnila, je Ela tako zelo jokala, da se je dušila od joka. In sem mislila, da ne bo to šlo. Ampak smo se navadili," je iskreno priznala Tanja. 

Zala in Ela pa sta še dodali, da sta kljub starostni razliki močno povezani, vendar morda na nekoliko drugačen način. "Na začetku sem se bolj počutila kot mama ali teta. Zdaj pa sva že bolj 'frendici'. Pred dnevi sva šli skupaj na koncert od očija in plesali," je razložila Zala, Ela pa je dodala, da se razlika v resnici sploh ne pozna in da je vesela, ker je toliko starejša, ker je tako, kot da ima dve mamici. 

V čem pa sta si dekleti, ki se odlično razumeta, še različni? Vse tri se strinjajo, da so razlike predvsem posledica starostne razlike in da Zala lažje svoja čustva deli z drugimi ljudmi, Ela pa na to še ni pripravljena. 

Branko Đurić - Đuro, Zala Đurić Ribič, Ela Đurić Ribič in Tanja Ribič Đurić

Branko Đurić - Đuro, Zala Đurić Ribič, Ela Đurić Ribič in Tanja Ribič Đurić foto: M24/Marko Vavpotič

prejšnji članek
Talentka Zala zaradi prepoznavnosti izgubila prijatelje
Resničnostni šovi
Talentka Zala zaradi prepoznavnosti izgubila prijatelje
naslednji članek
To je novi partner pevke Žane!
Svet slavnih
To je novi partner pevke Žane!