stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkril posledico hude travme iz otroštva

18. 5. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
andrej m

foto: Planet Tv

Osebni trener Andrej Milutinovič je v otroštvu doživel travmatično izkušnjo.

Morda si je slednje ob pogledu na mišičastega Andreja Milutinoviča težko predstavljati, a osebni trener s seboj nosi neprijetno izkušnjo, zaradi katere se še danes boji vode. Ker je njegov strah tako velik, še danes ne zna plavati, poleg tega pa nima nobenega namena, da bi se s strahom soočil, prijel bika za roge in zakorakal v globino vode. Pravi namreč, da ga v vodo, globljo od metra in pol, nihče ne spravi.

''Ljudje ne verjamejo, ampak res ne znam plavat. To je nekaj, na kar nisem ponosen, ampak tako pač je. Tudi letala ne znam voziti, pa se ne obremenjujem s tem. Zaradi travmatične izkušnje iz otroštva se vode bojim in se nikoli nisem naučil plavati in tudi nimam nobene želje po tem, da bi se naučil," je v oddaji Od težaka do junaka razkril Andrej Milutinovič.

Seveda komentator Tadej Bricelj ob tem ni mogel iz svoje kože in je kljub resnemu priznanju Andreja šaljivo predlagal, da bi ga lahko naučil plavati s pomočjo rokavčkov. ''Vem, da te spremlja travmatična izkušnja iz otroštva, ampak jaz mislim, da imaš še možnost. Če ti dam jaz rokavčke gor, mislim, da sva zmagala,'' je navrgel Bricelj, Andrej pa mu je odvrnil, da bi morali biti rokavčki zračnice traktorske gume in še enkrat mirno poudaril, da nima prav nobene želje, da bi se naučil plavati.

Andrej Milutinović

Andrej Milutinović foto: Planet tv

prejšnji članek
Nina Šušnjara kot je še niste videli!
Svet slavnih
Nina Šušnjara kot je še niste videli!
naslednji članek
Tekmovalci The Biggest Loser Slovenija tudi dobrodelni
Zdravje
Tekmovalci The Biggest Loser Slovenija tudi dobrodelni