Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šepetalka duhov je danes videti kot razvalina

20. 5. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
jennifer love hewitt šepetalka duhov

foto: Profimedia

Nič več ni videti takšna, kot jo poznamo iz priljubljene serije Šepetalka duhov, a tako slabo, kot pravi, pa res ne izgleda ...

Igralka Jennifer Love Hewitt, ki jo pri nas najbolj poznamo po vlogi Melinde Gordon iz serije Šepetalka duhov, se po štirih letih vrača na male ekrane. V okviru promocije nove vloge v seriji 9-1-1 se je sprehodila po rdeči preprogi in osupnila javnost. A ne, ker bi bila njena vrnitev tako glamurozna, pač pa zato, ker se je v obdobju štirih let precej spremenila.

Jennifer s hčerko Autumn James. foto: Profimedia

Jennifer se je zadnja leta posvečala materinstvu. Rodila je dva otroka, štiriletno Autumn James in dveletnega Atticusa Jamesa. Igralka je v tem obdobju ves čas namenila družini, ki si jo je ustvarila s soprogom Brianom Hallisayjem. Sedaj jo čaka krmarjenje med službo in družino, kar pa ne bo ravno majhen zalogaj. Slednje je ugotovila ob udeležbi promocije, ko je sina in hčerko pripeljala s seboj v New York. Potovanje z otroci in natrpan urnik so jo tako izčrpali, da se je to poznalo tudi na velikem dogodku.

Jennifer Love Hewitt na rdeči preprogi. foto: Profimedia

'Žal mi je, da sem bila videti kot razvalina!'

Ko si je igralka kasneje ogledala fotografije iz rdeče preproge, ni mogla verjeti svojim očem. Oboževalcem se je opravičila, ker je bila videti kot razvalina in obljubila, da v seriji ne bo videti tako. Ob tem je še dejala, da se bo psihično, fizično in čustveno spravila nazaj v formo.

Po štirih letih se vrača na male ekrane. foto: Profimedia

prejšnji članek
FOTO: Tako sta reagirala sinova Nataše Tič Ralijan
Svet slavnih
FOTO: Tako sta reagirala sinova Nataše Tič Ralijan
naslednji članek
Saša Einsiedler: Kakšno življenje je to?!
Svet slavnih
Saša Einsiedler: Kakšno življenje je to?!