ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana igralka se je zredila za 22 kilogramov

24. 5. 2018; 06.00
Avtor: S. D., Zvezde
charlize 1

Na premieri filma Tully je Charlize spet blestela z vitko postavo. foto: Profimedia

Ko se igralka Charlize Theron odloči za filmsko vlogo, se tej posveti v celoti. Da bi bila čim bolj prepričljiva, je pripravljena za vlogo žrtvovati celo svojo sanjsko postavo ali pa lase.

Leta 2002, ko so začeli snemati film Pošast, si je pobrila obrvi in se zredila za štirinajst kilogramov. Leta 2015 si je za film Pobesneli Max: Cesta besa pobrila lase. Lani je za film Atomska blondinka trenirala kot obsedena, že nekaj mesecev pozneje pa se je začela basati s hrano, saj je v najnovejšem filmu Tully težja za celih 22 kilogramov.

Za potrebe filma se je zredila za 22 kilogramov. foto: Profimedia

Zdaj 42-letna igralka v filmu upodablja zanemarjeno mamo treh otrok, v intervjuju za revijo Entertainment Tonight pa je priznala, kako težak je bil boj s kilogrami. »Hotela sem preprosto začutiti, kaj čuti moja junakinja, ki je mati treh otrok, preobremenjena, predebela in zapuščena. Mislila sem, da ji bom na tak način, če se zredim, prišla čim bližje. Vendar je bila pot vse prej kot lahka.« Da bi se v kar najkrajšem času zredila, se je začela Charlize nezdravo prehranjevati in piti sladke pijače. »Prvi trije tedni so bili zabavni, ker se človek v trgovini s sladkarijami počuti kot otrok. Potem imaš pa dovolj tega, da moraš nenehno jesti.« Njena otroka, šestletni Jackson in dveletna August, nista razumela, kaj se dogaja z njo. »Mislila sta celo, da sem noseča,« se zdaj smeji Charlize, čeprav se tistega časa ne spominja rada. S kilogrami so namreč prišle psihične težave. »Postala sem res depresivna. Prvič v življenju sem pojedla toliko nezdrave hrane, da mi je bilo od nje kar slabo. Po drugi strani pa me je ves čas skrbelo tudi to, kako se bom teh odvečnih kilogramov znebila.« Po končanem snemanju filma Pošast je prišla na staro težo tako, da pet dni pač ni nič jedla. Tokrat pa je bilo vendarle težje. »Potrebovala sem kar eno leto, da sem se znebila odvečnih kilogramov. Če ne za drugo, bi si oskarja zaslužila za vztrajnost,« smeje se pravi lepa igralka.

prejšnji članek
Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, oboževalci se zgražajo
Svet slavnih
Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, oboževalci se zgražajo
naslednji članek
Gorka Berden: Pod velikim pritiskom sem
Resničnostni šovi
Gorka Berden: Pod velikim pritiskom sem
#nasazenazenska
nasazenazenska