kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, oboževalci se zgražajo

24. 5. 2018; 07.00
Avtor: A.K.
khloe kardashian

foto: Profimedia

Khloe Kardashian pet tednov po porodu že trdo gara v fitnesu.

Zvezdnica je pred petimi tedni rodila svojo prvo hčerko, ki jo je poimenovala True, zdaj pa že pridno trenira in se bori z viškom kilogramov. Na snapchatu je objavila video, na katerem je pokazala, koliko je že napredovala in dejala, da trenira že 11 dni. Priznala je, da so treningi po porodu naporni. »Na začetku je težko, saj močno naprezate svoje telo, zelo ste utrujeni in se poskušate vrniti v ritem. Veliko težje je, kot pričakujete, da bo. Treniram že 11 dni in počutim se zelo dobro, a sem zelo utrujena. Moje telo je celo zatečeno, počasi se prebuja,« je dejala Khloe.

Khloe pet tednov po porodu foto: Profimedia

Čeprav ji je njen zdravnik dovolil, da začne s telovadbo, so jo mnogi oboževalci na družbenih omrežjih napadli, saj menijo, da je prezgodaj začela s treningi in ji svetujejo, da bi bilo bolje, da bi bila doma ob otroku.

Khloe pa jim je odgovorila v svojem stilu: »To, kar me živcira med komentarji na twitterju je, da nekateri mislijo, da se preveč osredotočam na svoje telo. Ampak v resnici sem pred nosečnostjo trenirala pet do šestkrat tedensko. To je moje zatočišče in to je nekaj, kar imam rada. Zato to želim delati in zdaj, da bi se vrnila v svoj ritem, moram najti čas med hranjenjem True za trening, to bo moja nova norma. To, da imam otroka še ne pomeni, da moram nehati delati stvari, ki jih imam rada. Jaz pač rada treniram, saj si tako zbistrim glavo,« je še zaključila mlada mamica.
Kilogrami gor ali dol, tudi mi bi ji svetovali, naj s treningi še malo počaka in da telesu čas, da pride zopet k sebi. Kaj pa vi menite?

prejšnji članek
Tri dni po poroki že krši kraljevo kodo oblačenja
Svet slavnih
Tri dni po poroki že krši kraljevo kodo oblačenja
naslednji članek
Znana igralka se je zredila za 22 kilogramov
Svet slavnih
Znana igralka se je zredila za 22 kilogramov