Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

ljfw 6 Svet24.si

Ladova Anela osupnila s svojo postavo

energije Petisvet.si

Zaradi tega razpada naše življenje!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, oboževalci se zgražajo
| A.K.

Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, oboževalci se zgražajo

Profimedia

Khloe Kardashian pet tednov po porodu že trdo gara v fitnesu.

Zvezdnica je pred petimi tedni rodila svojo prvo hčerko, ki jo je poimenovala True, zdaj pa že pridno trenira in se bori z viškom kilogramov. Na snapchatu je objavila video, na katerem je pokazala, koliko je že napredovala in dejala, da trenira že 11 dni. Priznala je, da so treningi po porodu naporni. »Na začetku je težko, saj močno naprezate svoje telo, zelo ste utrujeni in se poskušate vrniti v ritem. Veliko težje je, kot pričakujete, da bo. Treniram že 11 dni in počutim se zelo dobro, a sem zelo utrujena. Moje telo je celo zatečeno, počasi se prebuja,« je dejala Khloe.

Foto: Profimedia - Khloe pet tednov po porodu

Čeprav ji je njen zdravnik dovolil, da začne s telovadbo, so jo mnogi oboževalci na družbenih omrežjih napadli, saj menijo, da je prezgodaj začela s treningi in ji svetujejo, da bi bilo bolje, da bi bila doma ob otroku.

Khloe pa jim je odgovorila v svojem stilu: »To, kar me živcira med komentarji na twitterju je, da nekateri mislijo, da se preveč osredotočam na svoje telo. Ampak v resnici sem pred nosečnostjo trenirala pet do šestkrat tedensko. To je moje zatočišče in to je nekaj, kar imam rada. Zato to želim delati in zdaj, da bi se vrnila v svoj ritem, moram najti čas med hranjenjem True za trening, to bo moja nova norma. To, da imam otroka še ne pomeni, da moram nehati delati stvari, ki jih imam rada. Jaz pač rada treniram, saj si tako zbistrim glavo,« je še zaključila mlada mamica.
Kilogrami gor ali dol, tudi mi bi ji svetovali, naj s treningi še malo počaka in da telesu čas, da pride zopet k sebi. Kaj pa vi menite?