ana dolinar Odkrito.si

Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

intuicija 1 Petisvet

5 nujnih opozoril, da nekaj ni ...

glarus Svet24.si

FOTO: Pirati so jih presenetili s kalašnikovi

meghan markle stara Svet24.si

Tako bo osivela in se zgubala Meghan Markle

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Kako je bila Helena Blagne videti v resnici?

Razkrito, zakaj je Simona ostala pri Jožetu
| V. M.

Razkrito, zakaj je Simona ostala pri Jožetu

POP TV

Simono je nočno dogajanje v Jožetovi postelji vznejevoljilo, zjutraj je sledil prepir, tekom katerega je v ihti spakirala kovčke. Zakaj na koncu posestva ni zapustila?

Noč v Jožetovi spalnici se ni odvila po Simoninih pričakovanjih. Pravzaprav tudi po Jožetovih ne, zato ni presenetljivo, da se je med njima v jutranjih urah odvil prepir. Medtem ko je Simona upala, da se ji bo Jože nekoliko bolj posvetil, si je slednji zaželel intimnosti, kar je konkretno nakazal tako, da je njeno dlan polagal na svoje mednožje.

Foto: POP TV - 'Moj pogled mi pravi, da je Jože navajen kratkih srečanj z žensko, kjer je sprejemljivo, da se odnos odvije hitro in površno.'

''Jožetu sem predlagala, da se malo pocrkljava. S svojim dejanjem je pokazal, da je predlog narobe razumel in sem mu povedala, da tako hitra pa nisem. Moje zadržke je sprejel in sva preostanek noči mirno spala. Kljub nesramnosti je pokazal spoštovanje do mojih želja. Zjutraj sva se pa hudo sprla. Zaradi rešljive situacije, pravzaprav malenkosti, je izrekel besede, ki so me zabolele. Spakirala sem trdno odločena, da odidem in se ne ozrem več nazaj,'' je pojasnila Simona, ki je tekom prepira dala vedeti, da ve kaj hoče v življenju in ne dovoli, da bi se z njo ravnalo nespoštljivo.

Toda zakaj si je naposled premislila in kljub odhodu s pokončno glavo obrnila pete ter se vrnila nazaj? ''Ja, odločila sem se ostati, ker sem radovedna, in sem hotela videti zaključek oddaje. Čas sva izkoristila za objektivni pogovor o konfliktu med nama. Ugotovila sva, da naju je prizadela nesposobnost poslušanja in upoštevanja čustev druge osebe. Različna sva si in le s pogovorom lahko zgladiva te razlike in skleneva kompromise,'' je za POP TV pojasnila Simona.