miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

062616_188555_homeopatija_ Svet24.si

Kaznovanje zdravnikov homeopatov

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

meghan harry Svet24.si

Noseča Meghan še bolj zapravlja denar

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

nina wabra Njena.si

Nekdanja voditeljica spet v bitko z rakom

Razkrito, zakaj je Simona ostala pri Jožetu
| V. M.

Razkrito, zakaj je Simona ostala pri Jožetu

POP TV

Simono je nočno dogajanje v Jožetovi postelji vznejevoljilo, zjutraj je sledil prepir, tekom katerega je v ihti spakirala kovčke. Zakaj na koncu posestva ni zapustila?

Noč v Jožetovi spalnici se ni odvila po Simoninih pričakovanjih. Pravzaprav tudi po Jožetovih ne, zato ni presenetljivo, da se je med njima v jutranjih urah odvil prepir. Medtem ko je Simona upala, da se ji bo Jože nekoliko bolj posvetil, si je slednji zaželel intimnosti, kar je konkretno nakazal tako, da je njeno dlan polagal na svoje mednožje.

Foto: POP TV - 'Moj pogled mi pravi, da je Jože navajen kratkih srečanj z žensko, kjer je sprejemljivo, da se odnos odvije hitro in površno.'

''Jožetu sem predlagala, da se malo pocrkljava. S svojim dejanjem je pokazal, da je predlog narobe razumel in sem mu povedala, da tako hitra pa nisem. Moje zadržke je sprejel in sva preostanek noči mirno spala. Kljub nesramnosti je pokazal spoštovanje do mojih želja. Zjutraj sva se pa hudo sprla. Zaradi rešljive situacije, pravzaprav malenkosti, je izrekel besede, ki so me zabolele. Spakirala sem trdno odločena, da odidem in se ne ozrem več nazaj,'' je pojasnila Simona, ki je tekom prepira dala vedeti, da ve kaj hoče v življenju in ne dovoli, da bi se z njo ravnalo nespoštljivo.

Toda zakaj si je naposled premislila in kljub odhodu s pokončno glavo obrnila pete ter se vrnila nazaj? ''Ja, odločila sem se ostati, ker sem radovedna, in sem hotela videti zaključek oddaje. Čas sva izkoristila za objektivni pogovor o konfliktu med nama. Ugotovila sva, da naju je prizadela nesposobnost poslušanja in upoštevanja čustev druge osebe. Različna sva si in le s pogovorom lahko zgladiva te razlike in skleneva kompromise,'' je za POP TV pojasnila Simona.