mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Razkrito, zakaj je Simona ostala pri Jožetu

25. 5. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
jože in simona

foto: POP TV

Simono je nočno dogajanje v Jožetovi postelji vznejevoljilo, zjutraj je sledil prepir, tekom katerega je v ihti spakirala kovčke. Zakaj na koncu posestva ni zapustila?

Noč v Jožetovi spalnici se ni odvila po Simoninih pričakovanjih. Pravzaprav tudi po Jožetovih ne, zato ni presenetljivo, da se je med njima v jutranjih urah odvil prepir. Medtem ko je Simona upala, da se ji bo Jože nekoliko bolj posvetil, si je slednji zaželel intimnosti, kar je konkretno nakazal tako, da je njeno dlan polagal na svoje mednožje.

'Moj pogled mi pravi, da je Jože navajen kratkih srečanj z žensko, kjer je sprejemljivo, da se odnos odvije hitro in površno.' foto: POP TV

''Jožetu sem predlagala, da se malo pocrkljava. S svojim dejanjem je pokazal, da je predlog narobe razumel in sem mu povedala, da tako hitra pa nisem. Moje zadržke je sprejel in sva preostanek noči mirno spala. Kljub nesramnosti je pokazal spoštovanje do mojih želja. Zjutraj sva se pa hudo sprla. Zaradi rešljive situacije, pravzaprav malenkosti, je izrekel besede, ki so me zabolele. Spakirala sem trdno odločena, da odidem in se ne ozrem več nazaj,'' je pojasnila Simona, ki je tekom prepira dala vedeti, da ve kaj hoče v življenju in ne dovoli, da bi se z njo ravnalo nespoštljivo.

Toda zakaj si je naposled premislila in kljub odhodu s pokončno glavo obrnila pete ter se vrnila nazaj? ''Ja, odločila sem se ostati, ker sem radovedna, in sem hotela videti zaključek oddaje. Čas sva izkoristila za objektivni pogovor o konfliktu med nama. Ugotovila sva, da naju je prizadela nesposobnost poslušanja in upoštevanja čustev druge osebe. Različna sva si in le s pogovorom lahko zgladiva te razlike in skleneva kompromise,'' je za POP TV pojasnila Simona.

prejšnji članek
Camilla: To se je dogajalo zaradi Meghanine družine
Svet slavnih
Camilla: To se je dogajalo zaradi Meghanine družine
naslednji članek
Dončićevo mamo označili za najlepšo na svetu
Svet slavnih
Dončićevo mamo označili za najlepšo na svetu
#obraziavenija
obraziavenija