nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gašper Rifelj: Dihava kot eno!

25. 5. 2018; 09.00
Avtor: A. S.
03_Gašper_Maja

Gašper Rifelj in Maja Geršak foto: POP TV

Med tremi finalisti, ki ju bomo v nedeljo lahko občudovali plesati, sta tudi Gašper Rifelj in Maja Geršak.

Gašper, vstopil si v finale. Kako vidiš svojo enajsttedensko pot?
Že na začetku sem povedal, da si želim plesati v vseh oddajah in ta želja se mi je izpolnila. Plesala bova v vseh oddajah. Srečen sem, da je ves trud, ki sva ga vložila, poplačan. Zelo sem ponosen na Majo, ki mi od samega začetka daje močno podporo in brez nje zagotovo ne bi prišel do tu.

Maja, kako ti vidiš njegov razvoj?


Kot je že rekel, na začetku je poveda, da si želi priti do konca. Ko človeka ne poznaš, ne veš, kako in kaj, tako da je to kar velik pritisk, ampak sem hitro ugotovila, da je temu 100 odstotno predan in da ima talent, tako da je bila možnost napredka ogromna. Napredoval je gibalno in komunikacijsko. Tudi nastop je izboljšal in prav to komentirajo tudi sodniki. Vedno bolj je prepričljiv in ne naredi le plesni nastop, ampak celoten šov.

Gašper, pred tabo je »popravc«. Za enkrat še ne veš kateri, ampak ali te je kaj strah, kaj ti bodo povedali?
Ne. Tako kot do zdaj, bom poskušal ples sprejeti. Seveda si želim, da bi bil kakšen hitrejši ples kot je jive, ampak kar koli bo, bom zagrabil in verjamem, da bova super naredila. Toliko bolj se bom potrudil tudi zato, ker si želim vstopiti v superfinale in odplesati ples, ki sva si ga sama zbrala.

O »popravcu« smo zdaj že povedali nekaj besed, kaj pa morda tisti najljubši ples?


Gašper: Meni je bil vsak ples zase super, ampak najbolje sem se počutil v osmi oddaji v paso doble. Tudi tango mi je danes dal podobne občutke, tako da sta bila to moja najljubša plesa.
Maja: Jaz imam rada senzitivne plese, tako da sta mi je bila argentinski tango in rumba res zelo všeč. Ampak če pomislim, sem z Gašperjem začutila vsak ples. Vsako nedeljo je bil vsak ples nekaj posebnega.

Maja, še vprašanje zate. Lani si izpadla v prvi polovici, letos finalistka. Kakšni so pa to občutki?
Seveda sem si tudi jaz želela izkusiti, kako je, če kar gre in gre. Zelo sem vesela, da kar gre in vem, da gre zaradi Gašperja, ker on mi verjame in gre z mano. Odlično sodeluje z mano in zelo uživam.

Je Maja odlična pedagoginja?


Ne bi mogel dobiti boljše plesalke in kar mi je najbolj pomembno ob tem, da sva se noro poštekala. Dihava kot eno in potem se na parketu vidi, da sva se res dobro povezala.

Finalna oddaja, v kateri se bodo pomerili trije pari, bo na sporedu v nedeljo, 27. maja, ob 20. uri. V prvem delu oddaje bo vsak par odplesal ples, za katerega sodniki menijo, da je bil njihov najšibkejši, tako da je pred njimi t.i. popravni izpit. Po prvem delu bo glede na število seštevka točk sodnikov in gledalcev en par izpadel, dva pa se pomerita v superfinalni točki, za katero sta si sama zbrala glasbo in ples.

prejšnji članek
FOTO in VIDEO: Obiskali so Janeza, ki je prvič v življenju zmagal v nagradni igri in zadel nepozaben piknik!
Svet slavnih
FOTO in VIDEO: Obiskali so Janeza, ki je prvič v življenju zmagal v nagradni igri in zadel nepozaben piknik!
naslednji članek
Laško napoveduje največji izziv treh balkanskih legend
Kulinarika
Laško napoveduje največji izziv treh balkanskih legend