Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Iz zvezdnika Igre prestolov se norčujejo zaradi tega dekleta

29. 5. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
Thor Björnsson - gregor igra prestolov

foto: Profimedia

Islandski velikan, ki je pred leti prejel naziv najmočnejšega moškega v Evropi, je postal tarča spletnih šaljivcev. Slednji ga zbadajo zaradi njegovega drobnega dekleta.

Ste oboževalec serije Igra prestolov? Potem vam je znan lik jeklenega orjaka, ki sliši na ime Gregor 'The Mountain' Clegane. Igralec Thor Björnsson je tudi v zasebnem življenju pravi velikan, pred leti je celo osvojil naziv najmočnejšega moškega v Evropi. A slednje od zbadanja ne odvrača spletnih šaljivcev.

Pravzaprav je ravno njegova zunanja podoba razlog, da so se znesli nad nekdanjim profesionalnim košarkarjem. 29-letnik je na družabnem omrežju delil fotografijo, na kateri k sebi prižema svoje dekle, terapevtko in ljubiteljico fitnesa Kelsey Henson. Parček, ki je skupaj od lanskega septembra, je namreč zaradi razlike v višini tako nenavaden, da so se pod objavami hipoma zvrstili šaljivi komentarji. Oboževalci so se spraševali, kako se sploh lahko spravita k spolnim odnosom, med drugim pa so dejali tudi, da je Kelsey videti, kot bi bila njegova hči.

Thor pravi, da se s spletnimi komentarji ne obremenjuje kaj dosti, višinska razlika pa jima tudi ne povzroča večjih težav. Čeprav mu 158 cm visoka Kelsey ne seže niti do ramen, se pač znajdeta po svoje. Če se denimo želita poljubiti, jo orjaški zvezdnik preprosto dvigne k sebi.

prejšnji članek
Tanja Ribič iskreno o Djuru
Svet slavnih
Tanja Ribič iskreno o Djuru
naslednji članek
Indira Ekić se je predstavila v čisto novi vlogi
Svet slavnih
Indira Ekić se je predstavila v čisto novi vlogi