andrej-plenković
Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z Domovinskim gibanjem?

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

V šovu jo je izbral, v medijih pa se zmerjata

6. 6. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
simona in jože9

foto: POP TV

Gledalci oddaje Ljubezen po domače so nekoliko zmedeni. Minulo soboto so mnogi pošteno zazijali …

Po vseh peripetijah na posestvu Jožeta Mastnaka, je slednji izločil Anemari, Simono pa povabil na romantično potovanje. Slednje se je zgodilo potem, ko so medijske stolpce polnile njune izjave, tekom katerih skoraj leto po šovu razkrivata svojo plat resnice in slabosti drug drugega.

Simona je tako spregovorila o svojih razlogih in javno opisala intimne dogodke v spalnici, Jože pa je še pred uradnim zaključkom šova razkril, kaj bi se med snemanjem zgodilo, če ne bi posredovala televizijska ekipa in poudaril, da je rajši sam, kot da bi imel ob sebi diktatorsko žensko. ''Ona da popolnoma vse v javnost, kako sva imela intimno razmerje. Mislim, da je to popolnoma nesprejemljivo za žensko takšnega kova. Če ona misli, da bo s tem mene oblatila, se moti, ker se ljudje zgražajo, ko to gledajo, in se sprašujejo, kaj je s to žensko. Jaz vsakomur rečem, da ima Simona svoje mnenje in lahko dela, kar hoče, ampak to njeno obnašanje je nesprejemljivo," je bil jasen Jože, ki je ob tem zatrdil, da si takšne ženske nikakor ne želi v svojem življenju.

Simona še sama ni mogla skriti presenečenja ... foto: POP TV

Pa vendar je storil ravno to. Kot je povedal za POP TV, se v njem skriva malo igralca in rad stvari obrne tako, da so zelo zanimive. Gledalcem so se ob Jožetovi odločitvi povesile čeljusti, presenečenja pa pred kamero ni mogla skriti niti Simona. "Čudeži se dogajajo. Včeraj sem hotela domov, evo, danes grem pa na romantičen izlet. Dobro, da nisem šla," je dejala Simona, ki je ob tem dojela, da se bosta na izlet odpravila kot par.

Kaj se je zgodilo na izletu in zakaj se je njuna zgodba grenko končala, za enkrat še ni znano …

Simona še sama ni mogla skriti presenečenja ...

Simona še sama ni mogla skriti presenečenja ... foto: POP TV

prejšnji članek
Jani Jugovic o ženskah meni to
Svet slavnih
Jani Jugovic o ženskah meni to
naslednji članek
Anamaria ima novega fanta
Svet slavnih
Anamaria ima novega fanta
#obraziavenija
obraziavenija