zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Spremembe: Natalija išče stanovanje in novo službo

6. 6. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
natalija gros

Najprej je zmagala v šovu Zvezde plešejo, zdaj slavi še v ljubezni. foto: Mediaspeed

Natalija Gros je v pravem pomenu obrnila nov list v svojem življenju …

Da je napočil čas za nov začetek, kima Natalija Gros, zmagovalka priljubljenega šova Zvezde plešejo. Ne le, da se je tekom šova zaljubila v igralca Roka Kunaverja, pred lepo svetlolasko se odstirajo tudi druge velike spremembe. Čaka jo namreč iskanje nove službe, s hčerko Elo pa se nameravata tudi preseliti.

"Z Elo čez poletje iščeva novo stanovanje, saj sva med šovom prodali tudi najino staro hišo, z zaključevanjem poslov v svoji produkcijski hiši pa z jesenjo iščem tudi novo službo. Vsekakor mi dela ne bo manjkalo, sicer pa z jesenjo nadaljujem tudi svojo plesno pot s plesom ob drogu in argentinskim tangom. Vsekakor pa si želim, da enkrat v prihodnje združim ples in plezanje in morda ustvarim kar novo disciplino  malo za šalo malo za res," je povedala za POP TV.

Z novim fantom na počitnice

A še preden bo napočil čas za sprejemanje resnih odločitev, se bo Natalija s hčerko in svojo novo ljubeznijo odpravila na dopust. Slednjega se Rok že zelo veseli.

"Konec meseca se po naporni sezoni, v kateri sem zopet odigral okoli 150 predstav, imel 4 premiere in še ta 'mali' projekt Zvezde plešejo, odpravljam na več kot zaslužene počitnice, ki jih z nestrpnostjo pričakujem, saj jih nameravam v dobršni meri preživeti s svojo novo partnerico Natalijo Gros in njeno čudovito hčerko Elo, vendar sem si kljub tej novi ljubezni obljubil, da ne bom pustil, da bi motor nabral preveč prahu v garaži, tako da je v planu vsaj en daljši izlet tudi z motorjem v neznano," je povedal nasmejani Rok.

Natalija Gros in Rok Kunaver sta par že vse od začetka šova Zvezde plešejo.

Natalija Gros in Rok Kunaver sta par že vse od začetka šova Zvezde plešejo. foto: Pop TV

prejšnji članek
Drugačna poroka slovenske zvezdnice resničnostnega šova
Svet slavnih
Drugačna poroka slovenske zvezdnice resničnostnega šova
naslednji članek
Kljub dvakrat zlomljeni nogi je Bunderli uspelo to
Svet slavnih
Kljub dvakrat zlomljeni nogi je Bunderli uspelo to