stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zadovoljni Jurij Souček ostaja trdno za volanom

10. 6. 2018; 07.00
Avtor: A. C., Zvezde
jurij souček

Jurij Souček, na fotografiji z ženo Mileno Morača, se je razveselil podaljšanja vozniškega dovoljenja. foto: Osebni arhiv Jurija Součka

Na veliko veselje vseh je legendarni igralec Jurij Souček, ki razveseljuje na desetine generacij otrok in njihovih staršev, kljub častitljivim letom še vedno čilega zdravja.

Naslednje leto bo Jurij Souček praznoval pomemben jubilej, devetdeseti rojstni dan. Ker je zelo aktiven, mu vozniško dovoljenje pride še kako prav. Tako je neodvisen in sam seda za volan ter se podaja po opravkih.

Pred kratkim se je od srca razveselil, ko so mu zdravniki podaljšali veljavnost vozniškega dovoljenja. »V mojih letih mi izpit podaljšujejo na eno leto. Rad vozim in šofiranje mi je v veselje. Zato sem toliko bolj vesel, da mi je šel zdravniški pregled odlično. Najstrožji so bili psihologi, preverili pa so mi tudi reflekse na aparaturah, ki niso enostavne,« pravi igralec, ki ga kmalu čaka pot na njemu ljubi otok Olib, kjer ima vikend, v katerem je s svojo družino preživel veliko lepih trenutkov. »Seveda bom vozil sam,« je bil vesel.




prejšnji članek
Klemna Janežiča ustavljajo na cesti in se čudijo spremembi
Svet slavnih
Klemna Janežiča ustavljajo na cesti in se čudijo spremembi
naslednji članek
V prometni nesreči umrl brat udeleženca šova Planet TV
Svet slavnih
V prometni nesreči umrl brat udeleženca šova Planet TV