nusa_derenda Odkrito.si

Nuša Derenda s strtim srcem

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 22. avgusta

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Kolinda Grabar-Kitarović Svet24.si

Klara na rojstni dan povabila hrvaško ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Giorgos Parasiris; Savina Atai Njena.si

Savina Atai se je poročila

Preminuli glasbenik končno pokopan
| A.K.

Preminuli glasbenik končno pokopan

DJ Avicii, Profimedia

Dva meseca po smrti so ga to nedeljo končno pokopali.

Eden izmed najbolj uspešnih in najbolj popularnih DJ-jev na svetu, Avicii, je bil pretekli vikend pokopan. Pogreb je bil v ožjem krogu družine in prijateljev v Stockholmu.

Avicii oz. Tim Bergling je bil najden mrtev 20. aprila v hotelski sobi v Omanu. Vzrok smrti še vedno ni uradno potrjen, čeprav so pred mesecem dni člani družine potrdili, da si je glasbenik vzel življenje zaradi depresije. Tuji mediji so izbrskali informacije, da naj bi si Tim prerezal zapestja s počeno steklenico vina. Tako se je pri svojih rosnih 28 letih poslovil avtor največjih glasbenih uspešnic, kot so Wake Me Up, Hey Brother in Without You.

»Naš ljubljeni Tim je bil krhka umetniška duša, ki je hrepenela po odgovorih na eksistencialna vprašanja. Perfekcionist, ki je dosegel veliko in ki je delal neumorno, kar pa ga je privedlo do hudega stresa. Ko je zaradi zdravja prenehal z delom, je želel najti ravnovesje v življenju, da bo srečen in počel tisto, kar mu je najbolj všeč – delal glasbo,« se je glasila objava, ki jo je zapisala njegova družina po Aviciijevi smrti. »Resnično se je boril z mislimi o pomenu življenja in sreče. Ni mogel več zdržati, želel je najti mir. Tim ni bil ustvarjen za takšno garanje, v katerem se je znašel. Bil je izjemno čustvena oseba, ki je ljubila svoje oboževalce, a se je hkrati izogibala pozornosti. Zato, Tim, večno boš ljubljen in vedno te bomo pogrešali. Oseba, kakršna si bil in glasba, ki si jo ustvaril, te bosta večno ohranjala živega. Radi te imamo. Tvoja družina,« so še zapisali v izjavi.