janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

neymar re Svet24.si

VIDEO: Brazilci v šoku: so ostali brez Neymarja?

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

adelma Petisvet

Iz njenega groba v Konjicah seva zdravilna ...

Nick Vujičić Njena.si

Žena Nicka Vujičića iskreno o tem, kaj čuti do...

Preminuli glasbenik končno pokopan
| A.K.

Preminuli glasbenik končno pokopan

Dva meseca po smrti so ga to nedeljo končno pokopali.

Eden izmed najbolj uspešnih in najbolj popularnih DJ-jev na svetu, Avicii, je bil pretekli vikend pokopan. Pogreb je bil v ožjem krogu družine in prijateljev v Stockholmu.

Avicii oz. Tim Bergling je bil najden mrtev 20. aprila v hotelski sobi v Omanu. Vzrok smrti še vedno ni uradno potrjen, čeprav so pred mesecem dni člani družine potrdili, da si je glasbenik vzel življenje zaradi depresije. Tuji mediji so izbrskali informacije, da naj bi si Tim prerezal zapestja s počeno steklenico vina. Tako se je pri svojih rosnih 28 letih poslovil avtor največjih glasbenih uspešnic, kot so Wake Me Up, Hey Brother in Without You.

»Naš ljubljeni Tim je bil krhka umetniška duša, ki je hrepenela po odgovorih na eksistencialna vprašanja. Perfekcionist, ki je dosegel veliko in ki je delal neumorno, kar pa ga je privedlo do hudega stresa. Ko je zaradi zdravja prenehal z delom, je želel najti ravnovesje v življenju, da bo srečen in počel tisto, kar mu je najbolj všeč – delal glasbo,« se je glasila objava, ki jo je zapisala njegova družina po Aviciijevi smrti. »Resnično se je boril z mislimi o pomenu življenja in sreče. Ni mogel več zdržati, želel je najti mir. Tim ni bil ustvarjen za takšno garanje, v katerem se je znašel. Bil je izjemno čustvena oseba, ki je ljubila svoje oboževalce, a se je hkrati izogibala pozornosti. Zato, Tim, večno boš ljubljen in vedno te bomo pogrešali. Oseba, kakršna si bil in glasba, ki si jo ustvaril, te bosta večno ohranjala živega. Radi te imamo. Tvoja družina,« so še zapisali v izjavi.