stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po dolgi borbi z boleznijo je ugasnilo življenje slavnega očeta

28. 6. 2018; 12.00
Avtor: A.K.
Joe Jackson

foto: Profimedia

Oče kralja popa, Michaela Jacksona, Joe Jackson je pri svojih 89 letih preminil.

Joe Jackson je dolga leta bolehal za rakom, imel pa je številne zdravstvene težave, zaradi katerih je bil hospitaliziran, a njegova družina mu je ves čas stala ob strani. Leta 2015 je imel možgansko kap, sledile pa so ji kar tri srčne kapi, ki jih je preživel, dobil pa je tudi srčni spodbujevalnik. »Globoko smo užaloščeni zaradi smrti gospoda Jacksona, izrekamo iskreno sožalje gospe Katherine Jackson in celi družini. Joe je bil dober, močan človek, ki je priznaval svoje napake in junaško rešil svoje sinove in hčere iz Gary v Indiani do svetovne slave,« je dejal predstavnik družine za javnost.

Svoj največji uspeh je doživel, ko je ustvaril pevsko skupino svojih otrok, Jackson 5, a vendar vse ni bilo tako lepo kot je bilo videti navzven. Kasneje smo bili lahko priča izpovedim njegovih otrok, še posebej izpovedi sina Michaela, ki je svet pretresel z intervjujem, v katerem je razril resnično dogajanje v njegovi družini, kjer so se vrstile tudi številne fizične zlorabe, namreč prisotno je bilo tudi nasilje s strani očeta, ki je otroke v zgodnji karieri gnal do popolnosti.

Vzrok smrti zaenkrat še ni znan, tuji mediji pa ugibajo, da je umrl za posledicami raka. Joe je svojo smrt nekako napovedal že v nedeljo s tvitom, v katerem je sporočil, da je videl že več sončnih zahodov, kolikor mu jih je še preostalo. »Sonce vzide, ko je čas in če ti je všeč ali ne, sonce zaide, ko je čas,« je zapisal oče kralja popa.

prejšnji članek
Trik za lažji nanos eyelinerja
Moda&Lepota
Trik za lažji nanos eyelinerja
naslednji članek
Simpatični mladenič navdušil Heleno Blagne
Svet slavnih
Simpatični mladenič navdušil Heleno Blagne