nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Trik za lažji nanos eyelinerja

28. 6. 2018; 01.00
Avtor: V. M.
eyeliner

foto: Profimedia

Z eyelinerjem boste poudarili oči, da bodo izgledale še bolj privlačne. Toda kako tekoče črtalo za oči pravilno nanesti?

Imate tudi vi težave, ko poskušate narisati popolno črto? Morda vam bodo v pomoč nasveti, s katerimi vam bo šel nanos eyelinerja precej lažje od rok. Že nepoznavanje osnovnih napak namreč vodi v neuspele poskuse, ob katerih nemalo dam opusti tovrstno tehniko ličenja.

Kot ste nemara opazile, vam risanje tanke črte otežujejo kožne gubice. Zaradi slednjega je zelo pomembno, da si pri nanašanju eyelinerja pomagate z rokami. S palcem in sredincem nekoliko napnite kožo, tako boste tik ob trepalnicah veliko lažje zarisali lepo tanko črto. V kolikor kože ne napnete, se zlahka pripetijo spodrsljaji, zaradi katerih je končni videz videti precej ponesrečeno.

Komolce naslonite na trdo podlago. tako se vam roka ne bo tresla. foto: Profimedia

Se vam tresejo roke, ko je potrebno narisati tanko črto? Tudi to še kako vpliva na videz trendovskega ličenja oči. Da bi preprečili nadležno tresavico, je potrebno poskrbeti za stabilnost roke. To storite povsem preprosto, le komolec naslonite na trdo podlago, nato pa se lotite nanašanja črtala. Boste videli, vaša roka bo mirna, črtalo pa bo ubogljivo nizalo črto nad vekami, ki bo naredila vaše trepalnice polnejše in gostejše.

Različne tehnike nanašanja eyelinerja si lahko ogledate na spodnjih posnetkih.

prejšnji članek
Kako popiti dovolj vode in poskrbeti za super počutje?
Zdravje
Kako popiti dovolj vode in poskrbeti za super počutje?
naslednji članek
Po dolgi borbi z boleznijo je ugasnilo življenje slavnega očeta
Svet slavnih
Po dolgi borbi z boleznijo je ugasnilo življenje slavnega očeta