Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Razkrivamo: Slavna kmeta sta drug v drugem našla ljubezen svojega življenja

10. 7. 2018; 07.00
Avtor: Vesna Meško
vid in katja kmetija par

foto: Levo: Planet tv, desno: Pop tv

Katja Poljanšek iz zadnje sezone šova Kmetija in Vid Gostenčnik iz šova Kmetija nov začetek, ki se je na malih zaslonih odvijal v letu 2016, sta že nekaj časa v ljubezenskem razmerju.

foto: POP tv

Življenji dveh udeležencev resničnostnega šova Kmetija sta se nepričakovano prepletli v ljubezensko zgodbo. Katja Poljanšek in Vid Gostenčnik sta se namreč zaljubila in postala par. Slednje je za naš portal razkril Vid, ki nam je v klepetu pojasnil, kako se je pravzaprav odvila njuna pravljica iz katere se je rodila ljubezen.

Vid v katji vidi življensko sopotnico. foto: Osebni arhiv

Vid ima na udeležbo v resničnostnem šovu Kmetija nov začetek lepe spomine. Kot pravi, je šov močno vplival na njegovo življenjsko pot. ''Prepoznavnost in dogajanje v okviru oddaje in po oddaji mi je življenje predstavilo v drugi luči, kjer sem spoznal različne ljudi in prepoznal različne življenjske možnosti. Dobro sem se vživel v vlogo 'kmeta' in tako spremljal tudi dogajanje v oddaji naslednje leto. Sprva sem ocenjeval tekmovalce zgolj po njihovih sposobnostih, pozneje pa so me prevzeli tudi različni karakterji tekmovalcev. Tako sem že ob spremljanju oddaje prepoznal karakter, ki me je ganil in opozoril na prekrasno osebo. Seveda so to bili zgolj občutki, ki so posledica spremljanja oddaje v smislu tretje 'ne vpletene' osebe,'' je povedal Vid in pojasnil, da so se po koncu šova prijateljstva prepletla tudi med udeleženci preteklih sezon. Slednji se namreč ob različnih priložnostih srečajo, poveselijo in obujajo spomine.

Par sta več kot pol leta. foto: Osebni arhiv

Zaradi Kmetije spoznal ljubezen svojega življenja

Tako je bilo tudi 25. novembra, ko je osebni praznik slavil David Helbl. ''Takrat smo se osebno spoznali tudi tisti, ki se še nismo poznali od prej. Sedaj vam lahko zaupam, da sem tam srečal tudi mojo Katjo, ki mi je zbudila metuljčke v trebuhu in moj pogled je ostal rezerviran zanjo. Tako se je začela najina romantična veza, ki se nadaljuje tudi danes,'' nam je zaupal Vid in dodal, da v Katji vidi življenjsko sopotnico. ''Ima ravno to, kar sam pričakujem od partnerke. Trenutno še živiva vsak v svojem kraju, a prosti čas in vikende namenjava drug drugemu. Tako se lahko zahvalim 'Kmetiji', da sem spoznal dekle svojega življenja.''

Morda vas zanima tudi:

Teja Perjet od strahu skoraj prenehala dihati

Katja je bila Vidu všeč že tedaj, ko jo je spremljal prek malih zaslonov.

Katja je bila Vidu všeč že tedaj, ko jo je spremljal prek malih zaslonov. foto: Osebni arhiv

Zaljubljenca, Vid in Katja.

Zaljubljenca, Vid in Katja. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Britanska kraljeva družina prvič skupaj v javnosti
Svet slavnih
Britanska kraljeva družina prvič skupaj v javnosti
naslednji članek
Robi Tašner pokazal posledice lepotne operacije
Svet slavnih
Robi Tašner pokazal posledice lepotne operacije
#obraziavenija
obraziavenija