miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

062616_188555_homeopatija_ Svet24.si

Kaznovanje zdravnikov homeopatov

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

meghan harry Svet24.si

Noseča Meghan še bolj zapravlja denar

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

nina wabra Njena.si

Nekdanja voditeljica spet v bitko z rakom

Razkrivamo: Slavna kmeta sta drug v drugem našla ljubezen svojega življenja
| Vesna Meško

Razkrivamo: Slavna kmeta sta drug v drugem našla ljubezen svojega življenja

Levo: Planet tv, desno: Pop tv

Katja Poljanšek iz zadnje sezone šova Kmetija in Vid Gostenčnik iz šova Kmetija nov začetek, ki se je na malih zaslonih odvijal v letu 2016, sta že nekaj časa v ljubezenskem razmerju.

Življenji dveh udeležencev resničnostnega šova Kmetija sta se nepričakovano prepletli v ljubezensko zgodbo. Katja Poljanšek in Vid Gostenčnik sta se namreč zaljubila in postala par. Slednje je za naš portal razkril Vid, ki nam je v klepetu pojasnil, kako se je pravzaprav odvila njuna pravljica iz katere se je rodila ljubezen.

Foto: Osebni arhiv - Vid v katji vidi življensko sopotnico.

Vid ima na udeležbo v resničnostnem šovu Kmetija nov začetek lepe spomine. Kot pravi, je šov močno vplival na njegovo življenjsko pot. ''Prepoznavnost in dogajanje v okviru oddaje in po oddaji mi je življenje predstavilo v drugi luči, kjer sem spoznal različne ljudi in prepoznal različne življenjske možnosti. Dobro sem se vživel v vlogo 'kmeta' in tako spremljal tudi dogajanje v oddaji naslednje leto. Sprva sem ocenjeval tekmovalce zgolj po njihovih sposobnostih, pozneje pa so me prevzeli tudi različni karakterji tekmovalcev. Tako sem že ob spremljanju oddaje prepoznal karakter, ki me je ganil in opozoril na prekrasno osebo. Seveda so to bili zgolj občutki, ki so posledica spremljanja oddaje v smislu tretje 'ne vpletene' osebe,'' je povedal Vid in pojasnil, da so se po koncu šova prijateljstva prepletla tudi med udeleženci preteklih sezon. Slednji se namreč ob različnih priložnostih srečajo, poveselijo in obujajo spomine.

Foto: Osebni arhiv - Par sta več kot pol leta.

Zaradi Kmetije spoznal ljubezen svojega življenja

Tako je bilo tudi 25. novembra, ko je osebni praznik slavil David Helbl. ''Takrat smo se osebno spoznali tudi tisti, ki se še nismo poznali od prej. Sedaj vam lahko zaupam, da sem tam srečal tudi mojo Katjo, ki mi je zbudila metuljčke v trebuhu in moj pogled je ostal rezerviran zanjo. Tako se je začela najina romantična veza, ki se nadaljuje tudi danes,'' nam je zaupal Vid in dodal, da v Katji vidi življenjsko sopotnico. ''Ima ravno to, kar sam pričakujem od partnerke. Trenutno še živiva vsak v svojem kraju, a prosti čas in vikende namenjava drug drugemu. Tako se lahko zahvalim 'Kmetiji', da sem spoznal dekle svojega življenja.''

Morda vas zanima tudi:

Teja Perjet od strahu skoraj prenehala dihati