mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Parček iz šova Ljubezen po domače končal razmerje

10. 7. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
mihael kasaš in danica

foto: POP TV

Zvezdnika šova Ljubezen po domače nista več par.

Mihael Kasaš in Danica sta se od gledalcev oddaje Ljubezen po domače poslovila kot novopečeni parček. A če ste ob spremljanju peripetij na malih zaslonih mislili, da sta drug v drugem prebudila dovolj globoka čustva, naj vam zaupamo, da so slednja navkljub sorodnim vrednotam že davno izzvenela. Mihael in Danica sta se namreč razšla.

Akterja resničnostnega šova sta bila v razmerju nekaj mesecev, Danica je Mihaela predstavila svoji družini, žal pa se je sčasoma izkazalo, da so njuni interesi preveč različni, da bi lahko drug ob drugem našla srečo.

Mihael in Danica nista več par. foto: POP TV

''Ugotovila sem, da podobne vrednote za skupno življenje niso dovolj. Še zdaleč ne, če se fundamentalni interesi do življenja popolnoma razlikujejo. Sama sem ultra socialno bitje, ki obožuje potovanja. Brez njih ne morem živeti, njemu pa so potovanja brez namena. Meni sta všeč joga in planinarjanje, njemu ni najbolj do tega. Res je, da imava skupen interes do spiritualnosti in duhovnosti, ki pa je individualna pot vsakega posameznika, in zgolj na tem težko gradiš odnos,'' je za Pop tv pojasnila Danica, medtem ko je Mihael povedal, da ima občutek, da bi rada Danica še malo uživala mestno življenje, pri njih na posestvu je namreč bolj mirno ...

foto: Pop tv, Planet Tv

prejšnji članek
Test: To se zgodi, če imate ob nesreči noge na armaturni plošči
Zdravje
Test: To se zgodi, če imate ob nesreči noge na armaturni plošči
naslednji članek
Jakov Fak pokazal delček svojega doma
Življenjski slog
Jakov Fak pokazal delček svojega doma