Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zapeljiva Maja Prašnikar ima novo poslanstvo

12. 7. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
maja prašnikar1

foto: Žiga Ostaševski

Maja Prašnikar si prizadeva, da bi ljudi spodbudila h gibanju in bolj zdravemu načinu življenja. Kmalu se bo lahko pohvalila z novim nazivom, postala bo namreč inštruktorica fitnesa.

Maji Prašnikar zdrav življenjski slog zelo veliko pomeni, kar se seveda odraža tudi na njenem videzu. Svetlolaska prejema nemalo poklonov na račun mladostnega videza, saj je še vedno videti tako sveže, kot tedaj, ko je stopila v svet znanih obrazov. A čeprav ji je bila mati narava sila naklonjena, vsega še zdaleč ne prepušča naključju. Maja namreč vsakodnevno skrbi za gibanje in zdravo prehrano, slednje pa bo kmalu vpletla tudi v svojo poslovno pot.

Maja rada treninge popestri z različnimi pripomočki. foto: Žiga Ostaševski

Z nadarjeno pevko smo poklepetali tudi mi. Zaupala nam je, kako pravzaprav skrbi za svoj fit videz, podala nekaj uporabnih nasvetov in razkrila svoje načrte za prihodnost. ''V teh poletnih dneh se najraje odpravim v naravo, kjer naredim jutranji trening za moč in vzdržljivost. Predvsem sem zagovornica vadbe z lastno težo, ki je odlična, preprosta, učinkovita in super alternativa treningu na napravah v fitnesu. Izvajate jo lahko kjerkoli in kadarkoli, potrebujete le dobro voljo in malo motivacije. Za večjo učinkovitost trening popestrim z različnimi pripomočki, ponavadi z lažjimi utežmi. Če uteži nimate na voljo, jih lahko nadomestite npr. s plastenko vode.''

Maja lepo skrbi zase. foto: Žiga Ostaševski

Kakšne pa so njene prehranjevalne navade? ''Izogibam se predelani hrani, najraje posegam po dobrotah, ki nam jih je podarila mati narava, se pravi veliko svežega sadja, zelenjave, stročnic, krompirja itd. V teh vročih dneh si najraje privoščim lubenice,'' smeje se kima Maja in poudarja, da vam bo telo hvaležno, če boste uživali polnovredno rastlinsko prehrano. ''Vaše počutje bo na vrhuncu,'' pojasnjuje Maja in dodaja, da boste lahko njene zdrave nasvete v obliki vadb in avtorskih receptov spremljali na facebook strani SugarFit by Maja, ki bo luč sveta ugledala prihodnji teden.

Licenčna vaditeljica bo septembra postala še inštruktorica fitnesa. foto: Žiga Ostaševski

prejšnji članek
TBLS: Sabino razveselilo rojstvo dojenčice
Svet slavnih
TBLS: Sabino razveselilo rojstvo dojenčice
naslednji članek
Kaj vam napoveduje današnji horoskop?
Horoskop
Kaj vam napoveduje današnji horoskop?