kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

SEVERINA Odkrito.si

Severina: Afera s črnogorskim mafijašem?

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Se v Bar vračajo tudi znani obrazi?
| V. M.

Se v Bar vračajo tudi znani obrazi?

Planet TV

Bar bodo spremljali tudi nekdanji Barovci, če pa se bo novi ekipi tekmovalcev pridružil tudi kakšen že znan obraz, pa bo znano po avdicijah, na katere se lahko prijavite le še ta teden.

Nad novo sezono resničnostnega šova Bar, ki se jeseni vrača na male zaslone, je navdušena tudi nekdanja tekmovalka Tanja Balabanić, ki se je gledalcem prikupila s svojo energično in iskreno naravo. Resničnostnemu šovu se tokrat sicer ne bo pridružila, pravi pa, da si bo oddajo z veseljem pogledala. ''Nekaj mojih znancev se je že prijavilo, če ne drugega, si bom vsaj prvo oddajo ogledala, da vidim letošnje tekmovalce,'' prikimava Tanja, ki danes živi povsem drugačno življenje.

Foto: Planet Tv - Tanja Balabanić

Barovec Emi ima divje življenje

Prijave za Bar se iztekajo …

Prijave za nepozaben šov v Sloveniji zbirajo le še ta teden. Izkoristite zadnjo priložnost, da pustite vtis in se pridružite avdicijam v živo, ki bodo v Kopru, Ljubljani, Mariboru in Celju.

''V četrtek, 19. julija, se nam pridružite v Cineplexxu Koper, v petek, 20. julija, vas čakamo v Kinu Bežigrad v Ljubljani, v soboto, 21. julija, vas vabimo v Cineplexx Maribor, v nedeljo, 22. julija, pa se čisto zadnja priložnost ponuja v Cineplexxu Celje. Vse avdicije bodo potekale med 10. in 16. uro,'' pojasnjujeo na Planetu.