testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak trepetal za mamo

28. 7. 2018; 05.00
Avtor: A. C., Zvezde
Jan Plestenjak

foto: Svet24

Priljubljenega slovenskega pevca Jana Plestenjaka skrbi za mamo, slikarko Doro Plestenjak, ki je pred kratkim prestala zahtevno operacijo.

V času množičnih dopustov Jan Plestenjak ne pozna počitka. Trenutno je zasut s pripravami na oktobrski koncert v dvorani Stožice, ki so nedosegljive sanje vsakega glasbenika. Napolniti tako veliko dvorano je izziv za marsikaterega tujega izvajalca, od domačih pa si to drznejo le najpogumnejši. Jana pa ne skrbi samo za to, kako bo razveselil svoje oboževalke, temveč tudi za njegovo mamo, slikarko Doro Plestenjak, ki so ji pred kratkim zamenjali še drugi kolk.

»Ni skrivnost, da sva zelo navezana drug na drugega in povezana. Zato je povsem logično, da ji stojim ob strani ob vsakem trenutku. Mama je prava junakinja. Operacijo je dobro prestala, zdaj pa jo čaka okrevanje. Četudi me nikoli ne obremenjuje s svojimi težavami, vem, da je že precej v letih in se mora zato še posebej čuvati, ji rad pomagam, kadar koli me potrebuje,« pravi Jan, ki se zato ne loči od telefona, če bi ga mama mogoče potrebovala.



foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Oblikovalka nadvse zadovoljna z življenjem
Svet slavnih
Oblikovalka nadvse zadovoljna z življenjem
naslednji članek
Vas ti razlogi prepričajo?
Moda&Lepota
Vas ti razlogi prepričajo?