franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Odsotnost moža jo je utrdila

30. 7. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
dijana kamera

foto: Kanal A

Simpatično Dijano poznamo v vlogi voditeljice zabavne oddaje Pazi, kamera!. Vas morda zanima, kakšna je tedaj, ko sezuje voditeljske čevlje?

Dijana Žiberna ima tudi v zasebnem življenju dve pomembni vlogi. Je namreč mamica dveletnemu nadebudnežu Timu in soproga privlačnega vojaka Jaše, s katerim sta si večno zvestobo obljubila pred petimi leti.

In če se danes kot mamica odlično znajde, je bilo nekoliko težje na začetku starševske poti, ko sta z dojenčkom ostala za nekaj časa sama. ''Precej velik izziv je zame predstavljalo dejstvo, da je mož odšel na vojaško misijo, ko je bil Tim star le pet mesecev, sama sva potem preživela naslednjih sedem mesecev. Očija sva zelo pogrešala, ampak sva se dobro znašla kljub njegovi odsotnosti. Tim me je v tem obdobju naučil, da je popolnoma ok, če nimam ves čas vsega pod nadzorom. Včasih sem imela občutek, da mi s pogledom sporoča: mami sprosti se, dobro nam gre," je za POP TV pojasnila Dijana, ki se je gledalcem prikupila s svojo sproščeno in navihano naravo.

Dijana Žiberna že že enajst let vodi oddajo Pazi, kamera! foto: Kanal A

Dijana je v zadnjih letih prišla do pomembnega spoznanja. Življenje jo je namreč naučilo, da ni potrebno, da se žene 24 ur na dan in da mora misliti tudi nase. "Po rojstvu Tima in precejšnji odsotnosti moža sem se morala sprijazniti z dejstvom, da ne zmorem več vsega,'' je pojasnila svetlolaska, ki si danes privošči počitek brez slabe vesti.

#FamilyTime

A post shared by Dijana Žiberna (@dijana_ziberna) on

Še en dosežen ... #workingoutwithkids #workingoutmom

A post shared by Dijana Žiberna (@dijana_ziberna) on

prejšnji članek
Tako je videti Alya kot poletna uživačka
Svet slavnih
Tako je videti Alya kot poletna uživačka
naslednji članek
Kaj se dogaja z Guštom?
Svet slavnih
Kaj se dogaja z Guštom?