stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aleš dosegel še en nepredstavljiv cilj!

1. 8. 2018; 07.00
Avtor: Vesna Meško
Alesa-Hrvatina-The-Biggest-Loser-Slovenija

foto: Planet TV

Aleš Lujko Hrvatin preseneča samega sebe. Kot za šalo namreč premaguje dosežke, za katere je še nedavno menil, da jih ne bo mogel osvojiti …

Še pred pol leta je Aleš ob misli na goro Snežnik zamahnil z roko. Glasno je namreč zatrjeval, da mu nikoli več ne bo uspelo osvojiti 1796 m visok vrh. Pa temu ni bilo tako, veste? Kar dvakrat jo je mahnil po strmi poti in to brez večjih težav. ''Nazadnje sem prispel na vrh s takšno lahkoto in tako hitro, da sem se počutil, da bi lahko tekel gor. Bil sem navdušen,'' nam smeje se zaupa priljubljeni tekmovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija.

foto: Osebni arhiv

Živeti življenje polno izzivov in novih ciljev

Aleš ne skriva hrepenenja po tem, da bi doživel vse, kar je v preteklih letih zamudil zaradi nezdravega življenjskega sloga. Tekom klepeta nam razkrije, da ima pred seboj že nov cilj, ob katerem tudi sami debelo pogoltnemo.

''Pred sabo imam nov izziv, ki ga nameravam izpeljati naslednji mesec ... in to je pohod na Snežnik od doma. To pa je približno 35 km ter 1400 m razlike v nadmorski višini,'' prikimava Aleš in dodaja, da bo na pohod povabil tudi spletne prijatelje.

''Izzivov se ne manjka, planov je še veliko. Priznam, da sem nestrpen, rad bi vse naenkrat doživel, pa seveda ne gre,'' je iskren Aleš, ki namerava naslednje leto skočiti s padalom in se podati v globino s skokom z elastiko.

A pred tem načrtuje Lujko v skupini #aktivirajse novo aktivno druženje. Če bi se mu radi pridružili pri adrenalinsko obarvanih dogodivščinah, boste imeli za slednje dve krasni priložnosti. ''S skupino #aktivirajse gremo 18. avgusta na rafting, 15. septembra pa na Zipline v Planico. Seveda vse lepo vabim, da se nam pridružite. Luštno bo!''

Aleš je presenetil samega sebe in na cilj prispel brez večjega napora.

Aleš je presenetil samega sebe in na cilj prispel brez večjega napora. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ganljivo zadnje slovo od Dragojevića
Svet slavnih
Ganljivo zadnje slovo od Dragojevića
naslednji članek
Stjepan Hauser s svojo na medenih tednih?
Svet slavnih
Stjepan Hauser s svojo na medenih tednih?