pia filipcic 1 Odkrito.si

Znana Slovenka s hudo poškodbo glave

andrew freund Svet24.si

Našli pogrešanega 5-letnika. V plastiko ovito ...

Svetlobni delavci Petisvet.si

Čigav prihod napoveduje stara prerokba?!

Državni svetniki Svet24.si

Zdravstvo razpada, najpomembnejše vprašanje pa ...

meghan markle Svet24.si

Meghan Markle ima izgovor, da ji ne bo treba ...

tina in miha poljub Njena.si

Strasten poljub ni bil del koreografije

gaja Njena.si

S taktiko do zmage: Gaja Rozman postala ...

Presenečenje! Golobčka na morju obeležila ljubezen …
| Vesna Meško

Presenečenje! Golobčka na morju obeležila ljubezen …

Osebni arhiv

Simpatična Tamara Korošec dobro ve, da je potrebno razmerje negovati. Takole preseneča in razvaja svojega Renata, ki mu je srce poklonila v priljubljenem šovu …

Letošnje poletje je za Tamaro še posebej čarobno, saj ga preživlja v objemu svoje velike ljubezni, Renata Lužarja. Čas hitro beži in kdo bi si mislil, da mineva že 11 mesecev odkar je slavni parček pred kamerami drug drugemu poklonil srce. S to mislijo se je na dopust odpravila Tamara, ki je načrtovala, da bo Renatu pripravila romantično presenečenje.

Ko jo pocukamo za rokav, sta z Renatom ravno na plaži. Pove nam, da končno uživata na dopustu. ''Morje, plaža, mesto, uživancija. Čez dan sva cel dan na plaži, ob večerih pa se sprehajava po mestu, sediva ob morju … '' Kaj pa tisto presenečenje, o katerem nam je namignila že pred odhodom na dopust? ''Ja, v soboto je bil poseben večer. Pripravila sem presenečenje za Renata. Mislim da slika pove več kot tisoč besed,'' pokima in pokaže fotografijo romantičnega kotička ob morju.

Foto: Osebni arhiv - Ob morju sta preživela romantičen večer in obeležila enajst mesecev ljubezni.

Svečke, okusno vino in čokolada za posladek … Sta obeležila kaj posebnega? ''Bliza se 8. avgust, na žalost je to zadnji dan najinega uživanja na morju, ob enem pa tudi najinih 11 mesecev veze. Zato sem nama pripravila ta romantičen večer. Pa tudi sicer bi to naredila, saj se z Renatom rada presenečava. S tem si popestriva vezo in jo negujeva. Enkrat sem že povedala, da je veza kot roža. Če jo nehaš zalivati, oveni,'' pokima simpatična temnolaska in seveda se s to mislijo strinjamo tudi mi.