mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

Presenečenje! Golobčka na morju obeležila ljubezen …
| Vesna Meško

Presenečenje! Golobčka na morju obeležila ljubezen …

Osebni arhiv

Simpatična Tamara Korošec dobro ve, da je potrebno razmerje negovati. Takole preseneča in razvaja svojega Renata, ki mu je srce poklonila v priljubljenem šovu …

Letošnje poletje je za Tamaro še posebej čarobno, saj ga preživlja v objemu svoje velike ljubezni, Renata Lužarja. Čas hitro beži in kdo bi si mislil, da mineva že 11 mesecev odkar je slavni parček pred kamerami drug drugemu poklonil srce. S to mislijo se je na dopust odpravila Tamara, ki je načrtovala, da bo Renatu pripravila romantično presenečenje.

Ko jo pocukamo za rokav, sta z Renatom ravno na plaži. Pove nam, da končno uživata na dopustu. ''Morje, plaža, mesto, uživancija. Čez dan sva cel dan na plaži, ob večerih pa se sprehajava po mestu, sediva ob morju … '' Kaj pa tisto presenečenje, o katerem nam je namignila že pred odhodom na dopust? ''Ja, v soboto je bil poseben večer. Pripravila sem presenečenje za Renata. Mislim da slika pove več kot tisoč besed,'' pokima in pokaže fotografijo romantičnega kotička ob morju.

Foto: Osebni arhiv - Ob morju sta preživela romantičen večer in obeležila enajst mesecev ljubezni.

Svečke, okusno vino in čokolada za posladek … Sta obeležila kaj posebnega? ''Bliza se 8. avgust, na žalost je to zadnji dan najinega uživanja na morju, ob enem pa tudi najinih 11 mesecev veze. Zato sem nama pripravila ta romantičen večer. Pa tudi sicer bi to naredila, saj se z Renatom rada presenečava. S tem si popestriva vezo in jo negujeva. Enkrat sem že povedala, da je veza kot roža. Če jo nehaš zalivati, oveni,'' pokima simpatična temnolaska in seveda se s to mislijo strinjamo tudi mi.