stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Presenečenje! Golobčka na morju obeležila ljubezen …

7. 8. 2018; 07.00
Avtor: Vesna Meško
tamara in renato

foto: Osebni arhiv

Simpatična Tamara Korošec dobro ve, da je potrebno razmerje negovati. Takole preseneča in razvaja svojega Renata, ki mu je srce poklonila v priljubljenem šovu …

Letošnje poletje je za Tamaro še posebej čarobno, saj ga preživlja v objemu svoje velike ljubezni, Renata Lužarja. Čas hitro beži in kdo bi si mislil, da mineva že 11 mesecev odkar je slavni parček pred kamerami drug drugemu poklonil srce. S to mislijo se je na dopust odpravila Tamara, ki je načrtovala, da bo Renatu pripravila romantično presenečenje.

Ko jo pocukamo za rokav, sta z Renatom ravno na plaži. Pove nam, da končno uživata na dopustu. ''Morje, plaža, mesto, uživancija. Čez dan sva cel dan na plaži, ob večerih pa se sprehajava po mestu, sediva ob morju … '' Kaj pa tisto presenečenje, o katerem nam je namignila že pred odhodom na dopust? ''Ja, v soboto je bil poseben večer. Pripravila sem presenečenje za Renata. Mislim da slika pove več kot tisoč besed,'' pokima in pokaže fotografijo romantičnega kotička ob morju.

Ob morju sta preživela romantičen večer in obeležila enajst mesecev ljubezni. foto: Osebni arhiv

Svečke, okusno vino in čokolada za posladek … Sta obeležila kaj posebnega? ''Bliza se 8. avgust, na žalost je to zadnji dan najinega uživanja na morju, ob enem pa tudi najinih 11 mesecev veze. Zato sem nama pripravila ta romantičen večer. Pa tudi sicer bi to naredila, saj se z Renatom rada presenečava. S tem si popestriva vezo in jo negujeva. Enkrat sem že povedala, da je veza kot roža. Če jo nehaš zalivati, oveni,'' pokima simpatična temnolaska in seveda se s to mislijo strinjamo tudi mi.

Parček uživa na težko pričakovanem dopustu.

Parček uživa na težko pričakovanem dopustu. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Borka Maja slavi zmago življenjske bitke
Svet slavnih
Borka Maja slavi zmago življenjske bitke
naslednji članek
Horoskop: To znamenje bi moralo biti bolj preprosto
Horoskop
Horoskop: To znamenje bi moralo biti bolj preprosto