tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

tina-kunakey Odkrito.si

Prej z Monico, sedaj z NJO ...

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Po hudem škandalu Severina in bivši zopet združena
| K.M.

Po hudem škandalu Severina in bivši zopet združena

Severina., Profimedia

Pevka in oče njenega otroka sta sina Aleksandra pospremila v šolo.

Prvi delovni dan v mesecu septembru vsako leto predstavlja tudi prvo večjo prelomnico v življenju otrok. Včeraj so tako številni otroci znanih obrazov postali prvošolci, med njimi tudi otroci številnih znanih Slovencev. Pravi čudež pa se je zgodil pri pevki Severini, ki je pozabila na tožbe in zamere do nekdanjega partnerja Milana Popovića, saj sta v prvi razred sina Aleksandra pospremila oba. Kljub temu, da sta do šole prišla ločeno, pa sta se tam obnašala civilizirano. 

Milan je pred šolo klepetal z sinovo učiteljico, ko ga je Aleksander zagledal, pa je stekel v njegov objem. Učiteljica naj bi pri tem izpostavila, da se očitno že dolgo nista videla, če ga tako pogreša, a je Milan na to odvrnil, da že vse od večera poprej. Ko je srbski poslovnež poizvedoval o šolskem programu, pa se je pevka le nekaj metrov stran igrala z njunim sinom. 

Severina je do šole sicer prišla s celo PR ekipo in možem Igorjem Kojićem, po začetku pouka pa je nekaj časa s prijatelji sedela še v sosednjem lokalu. 

Civilizirano obnašanje izven sodišč, kjer se zadnja leta srečujeta Severina in Milan, je nastopilo le nekaj dni po novem škandalu v pevkinem življenju. Pred dnevi so namreč po srbskih medijih zaokrožile pevkine gole fotografije, njena ekipa in mož pa so več ali manj za to obtožili Milana. 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on