nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Emi se vrača na male ekrane!

5. 9. 2018; 09.00
Avtor: K.M./T.P.
Bar_Foto_Emi

Emi Nikočević foto: Planet TV

Ne bo se predstavil samo v vlogi žiranta na avdicijah, ampak bo imel v novi sezoni resničnostnega šova veliko večjo vlogo.

Včeraj je bilo razkrito. Z novo sezono resničnostnega šova Bar se vrača tudi vpadljiv tekmovalec prejšnje sezone, Emi Nikočević. Tokrat se ne bo pridružil tekmovalcem, ampak jim bo s svojimi izkušnjami pomagal kot 'bar manager', oziroma vodja lokala. Še pred včerajšnjo uradno vselitvijo tekmovalcev je Emi poskrbel za urejenost bara in stanovanja, portalu www.njena.si pa je razkril svoj nasvet za vse bodoče tekmovalce. 

"Bodite to, kar ste. Ne igrati, od prvega dne pojdite v igro s svojim karakterjem, pozabite na kamere, ne igrajte, mogoče boste šli najprej ljudem na živce s svojim karakterjem, ampak sčasoma se vas bodo ljudje navadili. Ne se ozirati na negativne komentarje ljudi in strank, saj vam direktno v obraz ne bo nihče povedal, saj ljudje nimajo poguma za to," je povedal Emi. 

Razkril nam je tudi, kaj je njemu pomembno, ko zasebno obišče kakšen lokal, na to pa bo verjetno pozoren tudi kot vodja letošnjih tekmovalcev. "Ko pridem v lokal mi je pomembno, da je natakar prijazen, dobre volje, nasmejan, komunikativen ter da je lokal čist in ima nek ambient. Rad pustim napitnino in se v tak lokal zagotovo vrnem ter tam zapravim veliko denarja."

A post shared by Bar na Planet TV (@barplanet) on

prejšnji članek
Huawei P20 v barvi somraka: odsev severnega sija v vaših rokah
Svet slavnih
Huawei P20 v barvi somraka: odsev severnega sija v vaših rokah
naslednji članek
Ana Praznik v neznosnih bolečinah
Svet slavnih
Ana Praznik v neznosnih bolečinah