Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Britanski pevec si je obupano želel slovenske plesalke

10. 9. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
nadiya bychkova

Nadiya Bychkova na uradni predstavitvi letošnje ekipa plesnega šova Strictly come dancing. foto: Profimedia

Bi moral biti njen zaročenec zaradi izrečenih besed bolj pozoren?

Slovenska plesalca Nadiya Bychkova in Aljaž Škorjanec nadaljujeta s svojimi plesnimi nastopi v priljubljenem formatu oddaje Strictly Come Dancing (britanski različici šova Zvezde plešejo). Še pred sobotnim razkritjem letošnjih parov, je nekaj pragu dvignil britanski glasbenik Lee Ryan (skupina Blue), ki je večkrat poudaril, da si obupano želi plesati ravno z Nadiyo. 

Lee Ryan foto: Profimedia

"Lee je vsem na skupinskih vajah govoril, da misli, da je Nadiya neverjetna in svojih oči ni moral umakniti z nje. Upa, da ju bodo producenti dali v isti par. Veliko je klepetal z njo in ostalim govoril, da upa, da bosta plesala skupaj, saj želi z njo preživeti še več ur," so viri zaupali mediju The Sun, ki je sicer poudaril, da je plesalka zaročena s slovenskim nogometašem Matijo Škarabotom, s katerim imata sicer tudi hčer. Nadiya se je morala sicer že v prejšnji, njeni prvi, sezoni soočati s številnimi ljubosumnimi komentarji na račun njenega privlačnega videza. 

Nadiya Bychkova in Lee Ryan med druženjem v Londonu foto: Profimedia

V sobotni oddaji se je pevcu zasedbe Blue želja uresničila, saj so ga povezali ravno z Nadiyo. Kasneje pa sta svoje navdušenje oba delila tudi na družbenih omrežjih. "Aaa, nadvse srečna. Komaj čakam, da začneva z vajami. Zelo bodo zabavne," je na družbenem omrežju zapisala Nadiya, še bolj navdušen pa je bil Lee: "Tako zelo sem srečen, da imam to neverjetno lepo žensko za svojo partnerko. Ona je svetovna prvakinja ter tako lepa oseba in duša. Hkrati pa mi bo izprašila zadnjico. Komaj čakam, da se začneva učiti najin prvi ples."

Škorjanec bo letos plesal z novinarko in voditeljico Kate Silverton

prejšnji članek
Beckham: 'To je moja nova ljubica!'
Svet slavnih
Beckham: 'To je moja nova ljubica!'
naslednji članek
Zoran Dragić prvič pokazal hčerko
Svet slavnih
Zoran Dragić prvič pokazal hčerko