stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kakšna je Helena Blagne v resnici?

20. 9. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
Helena Blagne

Helena Blagne foto: Marko Vavpotič / M24

Helena Blagne velja za slovensko glasbeno divo, kakšna pa je takrat, ko v njo niso usmerjene kamere ali bliskavice fotoaparatov?

Helena Blagne je proti koncu leta 2017 izdala svojo prvo pesem po desetih letih premora v glasbenem ustvarjanju. Ti boš vedno prvi je kmalu postala veliki hit, pevka pa skupaj s producentom Alešem Vovkom Raayom že pripravlja novo ploščo, v ponedeljek pa je že izdala radijski hit Kar bo, pa bo. Vedno do potankosti urejena pevka nam je na predstavitvi le tega razkrila, kakšna je Helena Blagne v resnici. 

Helena Blagne razkrila, zakaj 10 let ni izdala pesmi.

"Odbita. Moram se zadrževati. Zelo. Jaz se zelo rada hecam in se šalim na svoj račun. Rada se smejim, tako da se moram malo zadrževati, da nisem čisto “odvezana”. Rada imam življenje, ljudi, glasbo, rada vidim, da se mi ljudje približajo. Seveda so bila tudi turbolentna obdobja v življenju, ko sem se zaprla, a se ti takrat tudi ljudje ne približajo, saj čutijo to tvojo zaprto energijo. Zadnja leta pa sem zelo odprta do publike in do ljudi, kar se kaže na vseh področjih," nam je razkrila glasbenica in nam povedala tudi, kaj dela takrat, ko se ne ukvarja z glasbo. "Lenarim. Zelo rada grem v naravo, nič posebnega pravzaprav."

prejšnji članek
Adrenalinski podvig Nuše Derenda
Svet slavnih
Adrenalinski podvig Nuše Derenda
naslednji članek
VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?
Zdravje
VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?
#nasazenazenska
nasazenazenska