pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako jih izbira Nina Donelli

15. 9. 2018; 10.00
Avtor: TP
Nina Donelli

Nina Donelli foto: Nina Donelli

Mlada in perspektivna pevka Nina Donelli, ki se lahko pohvali z milijonskimi pregledi na kanalu You Tube, pripravlja nekaj novega.

Po poletni pesmi Dalmatino, ki se odvija na Jadranu, se tokrat odpravlja v bolj hladno deželo, kjer bo posnela spot. Kar se tiče pesmi nam je seksapilna Nina povedala le, da gre za vesel napev. Smo pa na njenem Instagram profilu opazili, da je obleke izbirala v ljubljanskem Maxiju. Nina je sicer pokazala le tista oblačila, ki jih ni izbrala za spot, smo pa iz preverjenih virov izvedeli, da je nad izborom oblačil tako navdušena, da bo nekatere kose kupila. Najbolj jo je ipresionirala velika izbira oblačil in na koncu je s težavo izbrala favorite, saj ji je bilo všeč preveč kosov. Nam pa je Nina zaupala, kakšna oblačila najrajši kupuje:

»Kar se tiče scenskih nastopov, pazljivo izbiram oblačila, angažiram stiliste in vedno stremim k temu, da so oblačila primerna za nastop. Včasih malo bolj izzivalna, ampak ne preveč, saj med skakanjem po odru lahko hitro pride do problemov. Zasebno sem najraje v jeansu, potiskani majici, udobnih in trendi supergah ter puloverju.«

prejšnji članek
Duo 2Cellos uresničila svoje sanje
Svet slavnih
Duo 2Cellos uresničila svoje sanje
naslednji članek
Ste opazili? Špela Grošelj jé za dva
Svet slavnih
Ste opazili? Špela Grošelj jé za dva